СТБ планує повернутися до ідеї зйомок медичного серіалу

1 Липня 2010
16330
1 Липня 2010
13:40

СТБ планує повернутися до ідеї зйомок медичного серіалу

16330
СТБ планує повернутися до ідеї зйомок медичного серіалу

Телеканал СТБ планує знімати спільно з «Про ТБ» медичний серіал. Про це ТК розказав генеральний директор СТБ Володимир Бородянський.

 

Раніше ТК повідомляла, що через кризу у 2008 році  «Про ТБ» «заморозила» виробництво  серіалу для СТБ.

 

У коментарях ТК пан Бородянський зазначив: «Він буде. Але  поки зарано говорити коли».

 

Нагадаємо, ТК повідомляла про плани каналу знімати детективний серіал під керівництвом сценарної групи Наталії Ворожбит.

 

За словами Володимира Бородянського, на сьогодні канал розглядає різні варіанти зйомок, як і у партнерстві, так і самостійно. Однак проводити тендер на виробництво серіалу СТБ не збирається.

 

«Ми знаємо, з ким хочемо працювати. В країні є сильні продакшни: «Про ТБ» Віктора Приходька,  Film.ua Віктора Мирського та Star media Влада Ряшина», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Асана Мітхатова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду