НЕК планує видати низку збірників і брошур про суспільну мораль

4 Листопада 2010
12432
4 Листопада 2010
11:13

НЕК планує видати низку збірників і брошур про суспільну мораль

12432
НЕК планує видати низку збірників  і брошур про суспільну мораль

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі виділила на  виготовлення поліграфічної продукції 20,1 тисячі гривень і планує видати низку збірників. Про це йшлося на засіданні комісії 3 листопада.

 

Серед них: збірники «Нормативно-правові акти України у сфері захисту суспільної моралі» і «Нормативні акти та документи Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі», Хартія про партнерство заради інформаційних прав і свобод захисту суспільної моралі, буклети «Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі», «Пам'ятка для батьків. Діти. Інтернет», брошура  «На захисті суспільної моралі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12432
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4937 дн. тому
Сборники станут хитом среди будущих врачей-психиатров как наглядное пособие по маразму и шизофрении :-)))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду