НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00 або на каналах з обмеженим доступом

4 Листопада 2010
14703
4 Листопада 2010
10:15

НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00 або на каналах з обмеженим доступом

14703
НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00 або на каналах з обмеженим доступом

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі визнала анонс програми «Моя правда» за участю Микити Джигурди, який вийшов у межах проекту «Моя правда. Михайло Боярський» таким, що не відповідає вимогам статті 6 та статті 62 закону «Про телебачення та радіомовлення», і дозволила його трансляцію з 23:00 до 6:00 та на каналах з обмеженим доступом. Таке рішення ухвалене на засіданні комісії 3 листопада.

 

На думку членів комісії, в анонсі міститься мовний супровід із застосуванням слів та висловів, які можуть зашкодити фізичному, інтелектуальному і духовному розвитку неповнолітніх та юнацтва.

 

Проаналізований комісією випуск програма «Моя правда» вийшов на СТБ 29 липня 2010 року о 19:17-20:20.

 

«У цілому в сюжеті "Моя правда. Михайло Боярський" немає порушень, але в анонсі проекту за участю Микити Джигурди є слова та вислови, які можуть зашкодити духовному та інтелектуальному розвитку неповнолітніх, - зазначив голова комісії Василь Костицький, - Ніхто не пропонував закривати цю програму, але оскільки такі речі, на думку експертів, не для дитячих очей і не для дитячого вуха, то вважаємо, що її можна транслювати з 23-ї години».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14703
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кокотюха
4937 дн. тому
запитайте в костицького, чи міністр освіти табачник не шкодить інтелектуальному та духовному здоров`ю неповнолітніх
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду