СТБ запевняє, що плашки з неправильними номерами учасників «Х-фактора» не вплинули на результат

1 Листопада 2010
11799
1 Листопада 2010
16:04

СТБ запевняє, що плашки з неправильними номерами учасників «Х-фактора» не вплинули на результат

11799
СТБ запевняє, що плашки з неправильними номерами учасників «Х-фактора» не вплинули на результат

30 жовтня під час голосування в проекті «Х-фактор» були вказані одні номери виступів, а під  час трансляції проекту «Смішні люди» - інші.

 

Глядачі на форумі СТБ висловили занепокоєння, що ця зміна номерів могла суттєво  вплинути на результати голосування. Нагадаємо, шоу залишив Юрій Богуславський, який разом з Марією Рак набрав найменшу кількість глядацьких голосів.

 

Як повідомили ТК у прес-службі каналу, плашки з неправильними номерами були в ефірі «лічені хвилини і могли мінімально вплинути на результати голосування, яке тривало цілу годину».

 

«Богуславський  не піднімався з останніх позицій із самого початку і до кінця голосування, у тому числі і тоді, коли були повтори з правильними плашками та правильний рухомий рядок під час "Смішних людей". В ефірі був озвучений абсолютно коректний результат голосування», - сказали ТК у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11799
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владислав
4925 дн. тому
Может телефоны предъявить с отправленными не туда смс??? Чтоб отправить 10 смс достаточно максимум 2-3 минуты!!! Хотя, после второго, маразматического, финала, все это перестало быть интересным... ощущения после решения жюри - как дерьма наелся.. уж извините..
Наталья
4929 дн. тому
Считанные минуты - это 28 (!) минут, поэтому с начала до конца голсования с нижних позиций не поднимался НЕ Богуславский, а стасюк!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду