Канал СТБ приймає заявки на участь у «Школі телережисерів»

1 Листопада 2010
9862
1 Листопада 2010
11:25

Канал СТБ приймає заявки на участь у «Школі телережисерів»

9862
Канал СТБ приймає заявки на участь у «Школі телережисерів»

Канал СТБ відкрив «Школу телережисерів», заявки до якої приймаються до 30 листопада 2010. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Згідно з правилами відбору та функціонування «Школи» охочі взяти участь у відборі можуть надсилати свої резюме на електронну адресу ko@stb.ua.

 

Зазначимо, що кандидати обов'язково повинні мати закінчену профільну освіту або відповідний досвід роботи. У відповідь на резюме кандидат отримує тестове завдання, на виконання якого дається чотири дні.

 

За інформацією сайту, автори, які успішно виконали роботу, будуть занесені в список для проходження співбесіди.

 

Навчання у «Школі» триватиме два місяці, з понеділка по п'ятницю, з 10.00 до 19.00. Весь період перебування поділяється на три модулі, після яких студент проходить тестування. Після успішного закінчення навчання у «Школі» канал СТБ може зробити пропозицію учаснику на замовлення послуг телережисера у рамках проектів телеканалу.

 

Прийом та розгляд резюме здійснюється до 16 грудня. Останній день перевірки тестових завдань - 20 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду