Янукович підтримав проведення Всесвітнього газетного конгресу в Україні у 2012 році

29 Жовтня 2010
19604
29 Жовтня 2010
14:44

Янукович підтримав проведення Всесвітнього газетного конгресу в Україні у 2012 році

19604
Янукович підтримав проведення Всесвітнього газетного конгресу в Україні у 2012 році

Президент Віктор Янукович підтримав проведення в Україні Всесвітнього газетного конгресу у 2012 році. Про це він заявив під час зустрічі з генеральним директором Всесвітньої асоціації видавців газет та новин Кристофом Ріссом повідомляє «Обком» з посиланням на «Українські новини».

 

Він наголосив, що конгрес можна було б провести перед чемпіонатом Європи з футболу 2012 року, і підкреслив, що до цього моменту в Україні буде побудована і відновлена інфраструктура, необхідна для проведення заходу.

 

Також Віктор Янукович вважає, що проведення конгресу сприятиме укріпленню свободи слова в Україні та розвитку інформаційного ринку.

 

У свою чергу Кристоф Рісс повідомив, що делегація організації, яку він очолює, ознайомилася з можливостями України для проведення цього заходу і залишилася задоволена. Він також вважає, що проведення конгресу перед чемпіонатом Європи з футболу у 2012 році сприятиме приверненню більшої уваги до чемпіонату.

 

Як повідомляла ТК, Всесвітня газетна асоціація оголосила попереднє рішення провести Всесвітній газетний конгрес у Києві у 2012 році.

 

Всесвітня асоціація видавців газет та новин об'днує 78 національних асоціацій з понад 120 країн світу. До неї також входять індивідуальні члени та міжнародні інформаційні агентства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду