НТКУ підписала угоду про співпрацю з азербайджанською телекомпанією

28 Жовтня 2010
13095
28 Жовтня 2010
17:23

НТКУ підписала угоду про співпрацю з азербайджанською телекомпанією

13095
НТКУ підписала угоду про співпрацю з азербайджанською телекомпанією

28 жовтня Національна телекомпанія України підписала угоду про співпрацю із ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану». Про це повідомила прес-служба Першого національного.



Угоду підписали генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф та голова ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» Аріф Алишанов.



За домовленістю НТКУ і ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» будуть здійснювати обмін документальними та хронікальними програмами, направляти своїх працівників у відрядження до структурних підрозділів обох телекомпаній, а також співпрацювати у підготовці та реалізації аудіо- та відеопродукції різної тематики, висвітленні міжнародних подій та в інших сферах.



Крім того, відповідно до цієї угоди, обидві телекомпанії можуть на взаємній основі приймати на навчання та стажування спеціалістів.



Єгор Бенкендорф вважає, що підписання угоди про співпрацю з азербайджанською телекомпанією є «важливою складовою розвитку НТКУ». «Перший національний послуговується досвідом зарубіжних партнерів, що дає змогу українським глядачам розширювати світогляд і бути в курсі останніх міжнародних подій», - говорить гендиректор.

 

Нагадаємо, нещодавно Національна телекомпанія України підписала меморандум про взаєморозуміння з телекомпанією Ісламської Республіки Іран (IRIB), а також договори про співпрацю з Mitteldeutscher Rundfunk і Суспільним мовником Грузії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13095
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наблюдатель
4949 дн. тому
Хорошо,что не забывается то что было.А то что была страшная война-это наша история.И не нужно переписывать ее каждый раз.И ничего в этом марафоне нет пропагандистского-это дань уваженяи павшим и выхившим.Предлагаю это понять..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду