detector.media
28.10.2010 17:23
НТКУ підписала угоду про співпрацю з азербайджанською телекомпанією

28 жовтня Національна телекомпанія України підписала угоду про співпрацю із ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану». Про це повідомила прес-служба Першого національного.



Угоду підписали генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф та голова ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» Аріф Алишанов.



За домовленістю НТКУ і ЗАТ «Телебачення та радіомовлення Азербайджану» будуть здійснювати обмін документальними та хронікальними програмами, направляти своїх працівників у відрядження до структурних підрозділів обох телекомпаній, а також співпрацювати у підготовці та реалізації аудіо- та відеопродукції різної тематики, висвітленні міжнародних подій та в інших сферах.



Крім того, відповідно до цієї угоди, обидві телекомпанії можуть на взаємній основі приймати на навчання та стажування спеціалістів.



Єгор Бенкендорф вважає, що підписання угоди про співпрацю з азербайджанською телекомпанією є «важливою складовою розвитку НТКУ». «Перший національний послуговується досвідом зарубіжних партнерів, що дає змогу українським глядачам розширювати світогляд і бути в курсі останніх міжнародних подій», - говорить гендиректор.

 

Нагадаємо, нещодавно Національна телекомпанія України підписала меморандум про взаєморозуміння з телекомпанією Ісламської Республіки Іран (IRIB), а також договори про співпрацю з Mitteldeutscher Rundfunk і Суспільним мовником Грузії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY