Взимку «1+1» покаже два ситкоми власного виробництва

28 Жовтня 2010
15927
28 Жовтня 2010
13:36

Взимку «1+1» покаже два ситкоми власного виробництва

15927
Взимку «1+1» покаже два ситкоми власного виробництва

«1+1» у січні-лютому 2011 року планує розпочати показ нового ситкому власного виробництва - «Домашній арешт». Про це в інтерв'ю ТК розповіла програмний директор групи каналів «1+1» Вікторія Шульженко.

 

За її словами, цей серіал створений за румунським форматом.  «Достатньо смішна історія про сім'ю, як і більшість ситкомів», - сказала вона.

 

Також о цій порі канал покаже і ситком  за форматом  Sony Pictures - «Світ Соні». Як уже повідомляла ТК, оригінальна назва серіалу «Світ Рити». Головні ролі у ситкомі грають Олеся Жураковська та Дмитро Лаленков. Зйомками проекту займається режисер «Леся+Рома» Олександр Богданенко та постановник Ігор Забара.

 

Обидва проекти, за словами пані Шульженко, будуть «міксом україномовних та російськомовних акторів»: «Це умови самого формату». Проекти виробляє «1+1 продакшн».

 

Читайте інтерв'ю з Вікторією Шульженко на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15927
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4937 дн. тому
український серіал за румунським форматом кацапською мовою CENSORED
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду