У Херсоні під час обстрілу постраждала журналістка

27 Жовтня 2010
9856
27 Жовтня 2010
10:22

У Херсоні під час обстрілу постраждала журналістка

9856
У Херсоні під час обстрілу постраждала журналістка

У Херсоні під час прес-конференції кандидата на посаду міського голови від Союзу лівих сил Владлена Гіріна невідомі обстріляли його офіс. Скалками розбитого віконного скла було поранено журналістку. Про це повідомляє УНІАН.



Інцидент стався 26 жовтня близько 19.35. Зловмисники двічі вистрелили дробом з гладкоствольної вогнепальної зброї у вікно приміщення. Присутні впадали на підлогу, але через стрілянину двоє людей, один з яких Гірін, були травмовані дробинами. Від віконного скла постраждала одна з журналісток. Її прізвище нині з`ясовують.



Сам кандидат пов'язує цей напад зі своєю політичною діяльністю, однак своїх опонентів не називає.



Керівник Центру громадських зв'язків управління МВС в Херсонській області, полковник міліції Олена Ренкас підтвердила факт стрілянини і повідомила, що наразі слідчо-оперативна група МВС розслідує всі обставини інциденту.

 

ТК інформуватиме читачів щодо подробиць інциденту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9856
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dj
4948 дн. тому
Гирин мэром стать хотел и устроил "самострел" Суперснайпер из европы, метил в лоб, а ранил жопу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду