Богуцький вестиме «Українську мрію»; Прутнік і Ложкін – інвестори, Єлманова – адвокат

26 Жовтня 2010
23323
26 Жовтня 2010
17:55

Богуцький вестиме «Українську мрію»; Прутнік і Ложкін – інвестори, Єлманова – адвокат

23323
Богуцький вестиме «Українську мрію»; Прутнік і Ложкін – інвестори, Єлманова – адвокат

Генеральний директор ICTV Олександр Богуцький вестиме проект «Українська мрія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект стартує 7 листопада, о 21.50.

 

Нагадаємо, «Українська мрія» - це соціально орієнтований проект, схожий на «Акули бізнесу». У кожній програмі беруть участь по три учасники, проекти яких в одній ціновій категорії. Приміром, у першій програмі змагаються учасники, чий проект коштує 30 тисяч гривень. А у фінальній програмі будуть представлені проекти на 600 тисяч гривень. Гроші з інвестиційного фонду «Українська мрія» отримує тільки один з трьох проектів. Його визначають інвестори, оцінюючи протягом програми рівень оригінальності ідеї, її реальність та здатність автора втілити даний проект.

 

Кілька місяців тому ICTV оголосив конкурс для всіх охочих реалізувати власний бізнес-проект. З 2 тисяч заявок було відібрано 24 проекти. Гроші на реалізації проектів надали вісім українських бізнесменів, які стали інвесторами проекту. Серед них - голова правління Міжнародного фонду «Єдиний світ» Едуард Прутнік, президент «Українського медіа холдингу» Борис Ложкін, засновник групи компаній «Текстиль контакт» Олександр Соколовський, член ради директорів групи компаній «Мрія» Андрій Гута, генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа, засновник видавничого дому «Віпол» Олександр Морозов, президент інвестиційного фонду Icon Privat Equity Кирило Дмітрієв, голова фонду «Евролаб» Андрій Пальчевський.

 

 

Напередодні проекту інвестори разом створили ТОВ «Українська мрія» і внесли до його статутного фонду близько 2,5 млн гривень. Ця сума і стала тим інвестиційним фондом, з якого видавалися гроші учасникам проекту. Які саме проекти здобували право на отримання грошей, інвестори вирішували під час програми.

 

Представляти та відстоювати проекти учасникам допомагали представники сучасного українського бізнесу. Як адвокати й експерти виступили власник «Хортиці» Євген Черняк, автор та співвласник проекту «Козирна карта» Андрій Задорожний, президент міжнародного Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко та засновник групи компаній FIM, а нині член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксана Єлманова.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду