Країни Латинської Америки створили Союз інформаційних агентств

25 Жовтня 2010
4838
25 Жовтня 2010
11:31

Країни Латинської Америки створили Союз інформаційних агентств

4838
Країни Латинської Америки створили Союз інформаційних агентств

Дев'ять країн Латинської Америки створили Союз інформаційних агентств.  Угоду про створення Союзу підписали учасники Світового конгресу інформагентств, який проходив в аргентинському місті Сан-Карлос-де-Барілоче і завершився 23 жовтня. Про це повідомляє РІА «Новости».

 

До Союзу інформагентств Латинської Америки ввійшли національні інформагентства з Аргентини, Бразилії, Болівії, Венесуели, Гватемали, Еквадору, Куби, Мексики і Парагваю. Передбачається, що в найближчі три місяці будуть підготовлені установчі документи, і вже в березні наступного року в Парагваї відбудеться перше засідання ради нової журналістської організації.

 

Зазначимо, що у роботі конгресу цього року взяли участь 166 керівників і представників 76 світових інформагентств, зокрема з Росії, України, Азербайджану. Учасники форуму обговорили проблеми захисту авторських прав і боротьбу з піратством, а також шляхи подальшого розвитку з урахуванням нових потреб клієнтів і активного використання мультимедійних засобів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду