AITI/Carat переміг у тендері на медіаобслуговування Coca-Cola

25 Жовтня 2010
3614
25 Жовтня 2010
08:48

AITI/Carat переміг у тендері на медіаобслуговування Coca-Cola

3614
AITI/Carat переміг у тендері на медіаобслуговування Coca-Cola

Компанія Coca-Cola, один з великих рекламодавців українського телебачення, змінила медійне агентство. Замість Mediavest (Publicis Group Ukraine) працювати з компанією тепер буде AITI/Carat (комунiкацiйна група Aegis Media/GMG).

 

Як повідомив «Детектор медіа» директор AITI/Carat Олександр Гороховський, співробітництво розпочнеться 2011 року. Щодо можливих термінів співпраці він зазначив, що попередній тендер проводився близько 5 років тому.

 

За інформацією ТК, у фіналі нинішнього тендеру брали участь ще два агентства - Starcom (Publicis Group Ukraine) та Universal McCann («АДВ Україна»).

 

Тендер проводився на всі медіа.

 

Можливий медійний бюджет Coca-Cola на наступний рік учасники ринку оцінюють у $3-5 млн.

 

Нагадаємо, нещодавно AITI/Carat переміг у тендері АВК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду