В Україні з’явився магазин електронних копій видань

22 Жовтня 2010
16197
22 Жовтня 2010
19:32

В Україні з’явився магазин електронних копій видань

16197
В Україні з’явився магазин електронних копій видань

В Україні стартував віртуальний магазин «Ёж» (Ej.ua), у якому можна придбати електронні варіанти періодичних видань. Як повідомляє сайт mediabusiness.com.ua, засновники проекту - приватні особи у співпраці з IP-оператором Wnet. Керівний партнер - Дмитро Мітряєв.

 

Ej.ua вже уклав договори з видавництвами «Едіпрес-Україна», «Вавілон» та Медіа Інвест Груп.

 

Вартість видань буде аналогічною роздрібній, архіви продаватимуться зі знижкою. Сплатити гроші можна буде за допомогою Webmoney, Portmone та інших систем електронних платежів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16197
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
4939 дн. тому
Судя по всему многоуважаемый Драхоман не заметил того, что на логотипе проекта красуется ярлык БЕТА :) Даже с пояснением, кстати. Среди прочего там есть и о процессе привлечения изданий.
olav
4940 дн. тому
to Drahoman. Вам не кажется, что публичное неконструктивное возмущение анонимов - бич сегодняшнего интернета. И конесно способ почувтсвовать свобстенную анонмисную значимость
Drahoman
4941 дн. тому
Цей "ёж", якщо транслітерацію якогось безграмотного бевзя прочитати по-англійському, виходить насправді "едж". Едх як російськомовний сайт бездарний, бо погана навіґація, погано прочитуються "семпли", єдино доступна англійська версія митецького часопису містить безграмотний переклад з порушенням українських норм транслітерації, через що виникає сила-силенна двозначностей. Крім цього часопису, решта - ґламурний російський неліквід з рекламою попси. Дивно, чому солідна "телекритика" називає цей продукт українським. Схоже, що чиїсь гроші змарновані.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду