РТР завершив зйомки документального фільму про Україну

12 Жовтня 2010
12166
12 Жовтня 2010
18:58

РТР завершив зйомки документального фільму про Україну

12166
РТР завершив зйомки документального фільму про Україну

Всеросійська державна ТРК створила фільм про туристичні можливості столиці України. Прем'єра відбудеться у найближчі місяці, повідомляє інформаційне агентство УНІАН з посиланням на Державну службу туризму і курортів України.

 

В ролі гідів виступили співачка Ані Лорак та футболіст Андрій Шевченко.  У стрічці фігурують фірмові страви та пам'ятки Києва - від «Київського торта» до лаврських печер та оглядового майданчика монумента «Батьківщина-мати».

 

Як повідомляла ТК, зйомки фільму розпочалися 3 жовтня і тривали близько тижня. Ініціатива належить кореспонденту РТР, колишньому киянину, і для її реалізації задіяли ресурси каналу «Россия» і пізнавального супутникового каналу «Моя планета».

 

За словами глави Державної служби туризму і курортів України Анатолія Пахлі, реалізацію подібних проектів спільно з російськими телеканалами буде продовжено і в 2011 році, адже 2/3 іноземних туристів, які відвідують Україну, - це громадяни Російської Федерації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду