Film.UA запустив у роботу фільм про Рюрика

11 Жовтня 2010
13772
11 Жовтня 2010
13:03

Film.UA запустив у роботу фільм про Рюрика

13772
Film.UA запустив у роботу фільм про Рюрика

Film.UA запустив у роботу повнометражний 90-хвилинний художній фільм про князя Рюрика під робочою назвою «Рюрик». Про це на презентації аплінку компанії Sattelecom розповів директор Film.UA Production Сергій Антонов.

 

Він зазначив, що в цій стрічці 70% зображення буде згенеровано комп'ютером. «Це не мультфільм, а фотореалістична комп'ютерна графіка», - підкреслив він.

 

У коментарі ТК пан Антонов розповів, що початок зйомок запланований на весну-літо 2011 року, а презентувати фільм хочуть у листопаді 2011 року. «Це власне виробництво, наша проба пера зробити щось, що відрізняється від усього продукту, який існує на нашому ринку. Я думаю, що це фільм для широкої аудиторії, у тому числі і для кінопрокату», - сказав він ТК.

 

Хто є режисером фільму, які актори в ньому задіяні та інші подробиці пан Антонов поки воліє не розголошувати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13772
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АГА
4952 дн. тому
Этот чмошник Антонов только и может,что выступать на презентациях, пока его боссы в каннах. В остальное время он в тряпочку.чтобы не заметили его никчемность
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду