Директора грузинського телеканалу оштрафували за спротив поліції

10 Жовтня 2010
11749
10 Жовтня 2010
13:04

Директора грузинського телеканалу оштрафували за спротив поліції

11749
Директора грузинського телеканалу оштрафували за спротив поліції

У Грузії суд ухвалив рішення оштрафувати і звільнити з-під арешту директора телеканалу «Тріалеті» Джоні Наніташвілі, повідомляє «Грузія онлайн».

 

Згідно з рішенням суду Горі, Наніташвілі повинен заплатити штраф у розмірі 400 ларі (близько 220 доларів). Місцеві правоохоронці звинуватили його у здійсненні спротиву поліції. Наніташвілі був затриманий в Горі неподалік банку ТВС. Причини його арешту не називаються.

 

Представники «Тріалеті» пов'язували арешт директора з інформаційною політикою телеканалу, який надавав ефірний час грузинським опозиціонерам. У телекомпанії назвали арешт Наніташвілі незаконним.

 

Раніше співробітники телеканалу вже ставали учасниками інцидентів з поліцією. Так, в червні цього року поліцейські відібрали у кореспондента «Тріалеті» камеру і стерли запис. За фактом пригоди було порушено кримінальну справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду