Ганна Герман: Пані Северінсен утвердила мене в необхідності дублювати українську пресу англійською

9 Жовтня 2010
4235
9 Жовтня 2010
17:19

Ганна Герман: Пані Северінсен утвердила мене в необхідності дублювати українську пресу англійською

4235
Ганна Герман: Пані Северінсен утвердила мене в необхідності дублювати українську пресу англійською

Заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман вважає, що непорозуміння щодо квартири правозахисниці Ганни Северінсен виникло через отримання інформації у спотвореному вигляді, пише інтернет-видання «Українська правда».

 

«Приклад зі мною ще раз підтвердив: Северінсен отримує інформацію у спотвореному вигляді. Так, Северінсен пише, що я стверджувала про куплену для неї квартиру БЮТ. Насправді я лише процитувала статтю про це, опубліковану в українській пресі», - зазначила пані Герман.

 

«Я сказала так: "Якщо б пані Вольвенд могла читати по-українськи, то вона в тім числі, прочитала б в українській пресі інформацію про те, що БЮТ купив квартиру для Северінсен», - підкреслила вона.

 

«Я в жодному разі не мала наміру когось образити. Я лише підкреслила, як важливо глибоко знати предмет, який аналізуєш, перш ніж робити висновки», - сказала заступник глави адміністрації президента.

 

«Пані Северінсен ще раз утвердила мене в необхідності дублювати українську пресу англійською мовою. Тоді пані Северінсен мала б можливість особисто читати українську пресу і мала б більш достовірну інформацію про Україну і все, що в нас відбувається», - резюмувала Ганна Герман.

 

Раніше Ханне Северінсен спростовуала заяву Ганни Герман про те, що Юлія Тимошенко придбала для Северінсен квартиру у Києві.


«6 жовтня заступник керівника адміністрації президента Ганна Герман на телеканалі "News One" заявила, що партія Юлії Тимошенко купила квартиру для мене в Києві. Це абсолютно неправдиві твердження, і я вимагаю, щоб пані Герман або підтвердила це, надавши якісь докази, або опублікувала офіційне спростування і вибачення за поширення такої брехні», -  йдеться в листі пані Северінсен, який вона спрямувала до редакції «Української правди».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4235
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
поліглот
4967 дн. тому
Навряд чи це допоможе Гандзі маніпулювати світовою думкою. Чи вона думає, що опозиція не знає англійської мови? Чи діаспора не перекладе для своїх нових співвітчизників те, що захоче замовчати ця каґебешна аґентка? Смішно. Знову зловили Гандзю-Терезу на брехні :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду