До правління громадської ради при Нацраді увійшли Котюжинська, Моісеєв та Шевченко

6 Жовтня 2010
21118
6 Жовтня 2010
17:43

До правління громадської ради при Нацраді увійшли Котюжинська, Моісеєв та Шевченко

21118
До правління громадської ради при Нацраді увійшли Котюжинська, Моісеєв та Шевченко

До правління громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення увійшли Тетяна  Котюжинська, Павло Моісеєв та Тарас Шевченко як делегований представник від колективного члену ГО «Інститут медіа права». Такий склад обрали 6 жовтня на засіданні громадської ради.

 

Зазначимо, що функціональний розподіл обов'язків між членами правління не було встановлено. Голову, заступника та секретаря призначать на наступному засіданні, оскільки сьогодні один з членів, Тарас Шевченко, був відсутнім на громадській раді.

 

Наступне засідання призначено на 28 жовтня на 16:00, відповідно громадська рада збиратиметься кожного останнього четверга місяця.

 

На початку засідання Лариса Мудрак, заступник голови Нацради висловила надію, що громадська рада працюватиме «системно», також вона зазначила, що очікує «плідної» співпраці насамперед у таких питаннях, як дитяче телебачення, громадське мовлення та методика нарахування ліцензійних зборів.

 

Також на засіданні було погоджено, щоб Нацрада перед кожним засіданням громадської ради пропонувала останній перелік актуальних питань до розгляду. Як зазначила Тетяна Котюжинська, «найскладніше в роботі громадської ради - це комунікація з Нацрадою».

 

Серед  13 членів громадської ради на засіданні 6 жовтня були присутні усі члени, крім Валерія Іванова; ГО «Інститут медіа права» представляв Ігор Розкладай.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21118
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vetpress
4969 дн. тому
Не розумію "чергового" входження Т.Котюжинської. Рік тому звернувся до неї за правовою підтримкою ( я член НСЖУ від 1981 р.) - жодної реакції( ні усної, ні письмової). А навіщо - краще хизуватися у студії Шустера чи обіймати офіс на Хрещатику у приміщенні Спілки. Правової підтримки не на словах, а у конкретній справі конкретному ветерану журналістики = ЗАСЬ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду