«Україна» запускає ранкове шоу з Аллою Крутою

5 Жовтня 2010
14956
5 Жовтня 2010
13:54

«Україна» запускає ранкове шоу з Аллою Крутою

14956
«Україна» запускає ранкове шоу з Аллою Крутою

З 16 жовтня на ТРК «Україна» стартує нове ранкове шоу «Ласкаво просимо». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестиме проект Алла Крута. Нагадаємо, раніше вона вела на каналі  «Зіркові зустрічі». За форматом, ведуча ходитиме у гості  до своїх друзів - відомих людей. Вони розповідатимуть їй про своє життя, досягнення, роботу, кулінарію, відпочинок тощо. Гостями перших випусків стануть дизайнер Валентин Юдашкін, співаки Алсу та  Микола Басков, модель Оксана Федорова.

 

 Як повідомляє канал, програма міститиме елементи кулінарного шоу. Окрім цього, у проекті буде рубрика «Нове обличчя», де розповідатиметься про нові таланти. А на завершення випуску глядачам продемонструють «репортажі» з місць відпочинку учасників шоу.

 

 Проект вийде о 8.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14956
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кеды
4974 дн. тому
Снова по кремлевскому сценарию...
Пипец
4974 дн. тому
"Пока все дома" содрали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду