Сергій Амелічев розпочне працювати на «Інтері» 1 листопада

4 Жовтня 2010
20517
4 Жовтня 2010
14:37

Сергій Амелічев розпочне працювати на «Інтері» 1 листопада

20517
Сергій Амелічев розпочне працювати на «Інтері» 1 листопада

Керівник групи компаній Star Media Сергій Амелічев розпочне  роботу на телеканалі «Інтер» на посаді заступника голови правління з 1 листопада. Про це ТК повідомила прес-служба групи Star Media.

 

Пан Амелічев подякував голові правління Star Media Владу Ряшину за досвід та партнерство під час спільної роботи і додав: «"Інтер" для мене сьогодні - це новий виклик».

 

Інформація про те, хто стане новим керівником групи Star Media поки не розголошується.

 

Раніше інформацію про перехід пана Амелічева на «Інтер» ТК підтвердив віце-президент UA Inter Media Group Ярослав Порохняк. Утім, дату він не уточнював.

 

Нагадаємо, Сергій Амелічев  з 2002 по 2006 рік був виконавчим продюсером «Інтера», а до цього  директором компанії «Мелорама».

 

Як повідомляла ТК, 1 листопада на «Інтері» має відбутися зміна менеджменту: Сергія Созановського, який оголосив про своє рішення залишити медіагрупу, мають змінити Ярослав Порохняк як новий голова правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» та Володимир Зеленський як генеральний продюсер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду