Сергій Амелічев стане заступником голови правління «Інтера»? (ДОПОВНЕНО)

29 Вересня 2010
18087
29 Вересня 2010
11:03

Сергій Амелічев стане заступником голови правління «Інтера»? (ДОПОВНЕНО)

18087
Сергій Амелічев  стане заступником голови правління «Інтера»? (ДОПОВНЕНО)

За інформацією Media Business Reports, управляючий групи компаній Star media Сергій Амелічев переходить на «Інтер».

 

Як пише видання з посиланням на власні джерела, на каналі Амелічев має приєднатись до команди нових керівників і стане заступником голови правління каналу. Як вже повідомляла ТК, з 1 листопада цю посаду має зайняти Ярослав Порохняк.

 

ТК чекає на коментарі та уточнення від прес-служби каналу «Інтер», Star media та Ярослава Порохняка.

 

У коментарях ТК пан Амелічев зазначив, що інформація Media Business Reports базується на чутках. «Мені справді зробили цю пропозицію, але у нас триває переговорний процес, тому говорити про будь-які зміни зарано», - сказав він.

 


Нагадаємо, Сергій Амелічев  з 2002 по 2006 рік був виконавчим продюсером «Інтера», а до цього  директором компанії «Мелорама».

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.starmediafilm.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18087
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телезритель
4948 дн. тому
Сергей, не читайте Вы комментарии на телекритике - процент адекватных постов здесь минимальный, так что бисер перед свиньями метать смысла никакого. Все равно они не оценят)))))
есть мнение
4950 дн. тому
я бы скромно помолчал про "новорични загулы", в тряпочку, поскольку эти и другие проекты канала "Интер" того периода и Влада Ряшина, имели высокую смотримость (рейтинг и популярность среди зрителей)и стали своего рода хорошим качественным скачком украинского ТВ...В этот период ВПЕРВЫЕ каналы украинского ТВ нормально заполнились хорошим собственным продуктом (а не покупным из России) а продукция украинских телепроизводителей с успехом вышла и заполнила, кстати и Новогодними огоньками, центральные каналы соседних держав. Те самые новогодние огоньки до сих пор неплохо продаются на DVD, поэтому прежде, чем какать на Ряшина и Амеличева, похвастайтесь, пан Стаханов, своими творчими доробками и успехами: в каком мухосранске известно Ваше творчество и где востребовано, каков рейтинг того что вы производите или произвели, можно ли это продать на каналы за пределы украины....
Стаханов
4950 дн. тому
Типовий інтерівський безініціативний тупак часів новорічних загулів Ряшина.
//
4950 дн. тому
Достойный кадр. Первое правильное кадровое решение для Интера за много лет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду