Григорій Тичина в ІТК займеться авторськими правами

1 Жовтня 2010
15682
1 Жовтня 2010
13:52

Григорій Тичина в ІТК займеться авторськими правами

15682
Григорій Тичина  в ІТК займеться авторськими правами

Григорій Тичина, екс-голова правління телекомпанії ТЕТ, очолив робочу групу з питань авторського права Індустріального телевізійного комітету (ІТК). Таку інформацію пан Тичина підтвердив ТК особисто.

 

За його словами, робоча група буде напрацьовувати механізм реалізації на практиці закону України «Про авторське право та суміжні права».

 

«За законом, за загальносвітовою практикою автори творів, які звучать в ефірі, мають право на отримання справедливої винагороди. При цьому зрозуміло, що часто власниками авторських прав, є самі канали... Робоча група покликана розробити механізм, який дозволить налагодити взаємини з авторами та у повному обсязі врахувати їх інтереси», - прокоментував Григорій Тичина.

 

Як повідомив Тичина, нову посаду він обіймає з вересня 2010 року

 

Нагадаємо, 13 листопада 2009 року голова правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» Григорій Тичина залишив посаду за згодою сторін. Виконуючим обов'язки першого заступника голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» призначено Максима Варламова. На сьогодні керівником каналу є Валерій Гросман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15682
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду