Держкомтелерадіо закрився від ЗМІ

29 Вересня 2010
9712
29 Вересня 2010
19:17

Держкомтелерадіо закрився від ЗМІ

9712
Держкомтелерадіо закрився від ЗМІ

Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення відтепер проводитиме закриті засідання колегії. Про це ТК повідомили у прес-службі комітету.

 

Зокрема ТК розповіли, що запроваджується нова практика присутності представників ЗМІ на колегії, відповідно до якої журналісти мають право бути присутніми на колегії лише кілька хвилин «для протокольної зйомки», а далі мають залишити зібрання. По  завершенню засідання медіа нададуть офіційну точку зору про її перебіг.

 

ТК звернулась до прес-секретаря голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка Олени Іскоростенської, яка сказала, що «зміни у порядку висвітлення ЗМІ колегії приймає  голова».

 

Нагадаємо, 30 вересня о 10.00 має відбутись засідання колегії Держкомтелерадіо. На порядок денний виносяться такі питання:

 

1. Про стан виконання Держкомтелерадіо законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян.

 

2. Про дотримання Держкомтелерадіо положень законодавства України і виконавської дисципліни у сфері зовнішніх зносин у першому півріччі 2010 року.

 

3. Про фінансово-економічну оптимізацію підприємств та організацій видавничої сфери шляхом реформування збиткових і нерентабельних видавництв.

 

4. Про формування і визначення переліку пропозицій щодо бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» на 2010 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9712
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
odtrk
4970 дн. тому
це вони бояться розказати пресі - про те що робиться наприклад в ОДТРК - а там сонне і роздуте царство пенсіонерів та в лапках заслужених журналістів. А ще все обдерте, пошарпане - старі камери, мікрфони, непрацюючі магнитофони. Страшенна цензура і самоцензура - тиск з боку чиновників і керівництва компаній. жалюгідна зарплата і ще багато чого цікавого - є привід закритись. а може й розпустити усе це болото))
З.А.
4970 дн. тому
- А это что за ковбой проскакал? - А, это наш "Неуловимый Джо" - Что, никто поймать не может? - Да нет, просто нах никому не нужен...
Svitlana
4971 дн. тому
Та це Плаксюк боїться ляпнути щось зайве, після того як розповів про логопедів та стоматологів. А ще він боїться прокуратури :)
Otar Dovzhenko
4971 дн. тому
Маразм який. Які в них від ЗМІ таємниці?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду