detector.media
29.09.2010 19:17
Держкомтелерадіо закрився від ЗМІ

Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення відтепер проводитиме закриті засідання колегії. Про це ТК повідомили у прес-службі комітету.

 

Зокрема ТК розповіли, що запроваджується нова практика присутності представників ЗМІ на колегії, відповідно до якої журналісти мають право бути присутніми на колегії лише кілька хвилин «для протокольної зйомки», а далі мають залишити зібрання. По  завершенню засідання медіа нададуть офіційну точку зору про її перебіг.

 

ТК звернулась до прес-секретаря голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка Олени Іскоростенської, яка сказала, що «зміни у порядку висвітлення ЗМІ колегії приймає  голова».

 

Нагадаємо, 30 вересня о 10.00 має відбутись засідання колегії Держкомтелерадіо. На порядок денний виносяться такі питання:

 

1. Про стан виконання Держкомтелерадіо законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян.

 

2. Про дотримання Держкомтелерадіо положень законодавства України і виконавської дисципліни у сфері зовнішніх зносин у першому півріччі 2010 року.

 

3. Про фінансово-економічну оптимізацію підприємств та організацій видавничої сфери шляхом реформування збиткових і нерентабельних видавництв.

 

4. Про формування і визначення переліку пропозицій щодо бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» на 2010 рік.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY