В Україні продано 218 3D-телевізорів. 2% мають вихід в інтернет

29 Вересня 2010
11295
29 Вересня 2010
14:27

В Україні продано 218 3D-телевізорів. 2% мають вихід в інтернет

11295
В Україні продано 218 3D-телевізорів. 2% мають вихід в інтернет

З усієї кількості телевізорів, проданих в Україні у роздріб протягом січня - липня 2010 року, 60% склали прилади з рідкокристалічним або плазмовим екраном.

 

46% мають вбудований цифровий тюнер, 10% - відеоплеєр, 3% - вбудований DVD-програвач, 2% - вихід в інтернет. При цьому 218 проданих телевізорів підтримують технологію 3D. Загальна кількість одиниць не оприлюднюється

 

Такі дані отримала компанія GfK Ukraine у рамках своєї панелі «Ритейл та технології».

 

Кількість проданих пласких телевізорів у першому півріччі зросла на 63,8% (у порівнянні з першим півріччям 2009 року), приріст у грошовому еквіваленті становить 37%.

 

Загалом, як свідчать дані GfK, за динамікою продажів побутової техніки та електроніки у другому кварталі поточного року Україна випередила всі країни Європи: +40,3% до аналогічного періоду минулого року.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11295
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4959 дн. тому
дивно, депутатів в нас 450, а телевізорів продано тільки 218
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду