ТРК «Донбас» запустить талант-шоу та проект по світське життя Донецька і Луганська

29 Вересня 2010
11124
29 Вересня 2010
11:16

ТРК «Донбас» запустить талант-шоу та проект по світське життя Донецька і Луганська

11124
ТРК «Донбас» запустить талант-шоу та  проект по світське життя Донецька і Луганська

Регіональний каналу групи «Україна» ТРК «Донбас» розпочинає новий сезон - його керівники обіцяють до кінця року щомісяця запускати 2-3 нові проекти. Про це повідомляє пре-служба.

 

Акцент канал робитиме на розважальних програмах. Зокрема, канал розпочав виробництво талант-шоу «Могьом» - це інтерактивний розважальний проект, де глядачі зможуть  виступити у будь-якому жанрі. Для участі у шоу потенційні герої повинні надіслати відео, що демонструє їхні здібності. Упродовж тижня це відео транслюватиметься на каналі, а автори найцікавіших сюжетів візьмуть участь у прямому ефірі. У студії учасників оцінюватиме журі. Вестиме програму Рашит Романов.

 

Також на каналі вийде молодіжний розважальний проект про світське життя регіону - Parad. Проект транслюватиметься у нічному ефірі і розповідатиме про нічне життя Донецька та Луганська.

 

Ще одне  розважальне інтерактивне шоу для сімейної аудиторії «Презент» надаватиме можливість всім бажаючим привітати  своїх близьких в оригінальний спосіб. А саме, глядачі зможуть замовити  розіграші з прихованою камерою, приготування незвичної страви тощо.

 

Окрім цього «Донбас» запустить спортивно-розважальний  проект «Жизнь Forever» про цікаві факти з життя людей, які займаються екстремальними видами спорту або використовують  традиційне спортивне спорядження у незвичний спосіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11124
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lith
4973 дн. тому
1. новорапид и лантус считать психотропными и запретить. 2. больницу им. Мечникова наградить орденом за проявленное терпение к убогим и умалишенным.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4976 дн. тому
аноніму, що залишив свій коментар // 29.09.2010 17:11:24. "Пане Мазур, що Ви таке приймаєте справді?". Відповідаю: як хворий на цукровий діабет приймаю інсулін: новорапід і лантус. Перший, короткотермінової дії - під їжу пропорційно до вжитих хлібних одиниць, другий - довготривалої дії зранку і ввечорі. Для підтримки фону. Незважаючи на хворобу продовжую із задоволенням віддаватися шкідливій звичці - палінню. Курю виключно "Монте-карло" (сині). З моменту виявлення в мене діабету та ургентної госпеталізаці - серпень 2007 - ні вживаю ані краплини алкоголю. Для мене це смертельно небезпечно. Жодних психотропних речовин не приймаю. Кожен рік проходжу планове обстеження в ендокринологічному відділенні лікарні ім. Мечникова. В тому числі буваю і в кабінеті психіатра. Про свої відвідини публікую критично-викривальні відгуки на власному персональному сайті: "Медицина без черг як персональний привілей (Продовження "Особливостей національної медицини") Судячи з останніх відвідин обласної поліклінічної лікарні ім. Мечникова для проходження УЗД, до мого візиту медики ретельно підготувалися. Вочевидь, далися взнаки попередні публікації, розміщені на власному персональному сайті, низці інших та розіслані електронною поштою до обл- та Мінздраву. >>> http://spetskor.dp.ua/art_1302.php Особливості національної медицини (Продовження "Концтабору ім. Мечникова") Невиліковний недуг в умовах нашої совкової медицини стає для хворого справжнім вироком. Нещасна людина автоматично перетворюється на об'єкт постійного знущання з боку медичного персоналу. Вічний пацієнт отримує від медиків роль цапа-відбувайла за невідомо яку провину... Парадокс, але факт: здоровій людині проходити такі щорічні обстеження точно було б не під силу. В неї не вистачило б на це ані фізичних, ані моральних, ані часових ресурсів. >>> http://spetskor.dp.ua/art_1296.php Якщо цікаво - заходь, читай. Там в кожній статті йде посилання на інші на цю ж тему.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4976 дн. тому
алексу: Помиляєшся, я - за Ющенка! Тимошенко для мене - це такі ж самі "яйця", що і Янукович, тільки вигляд збоку. Ось моя стаття, де я висловлюю свою думку про цю кремлівську підстилку: "Міф про "демократичну" та "європейську" Тимошенко" http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/2027
Мазуру
4976 дн. тому
Пане Мазур, що Ви таке приймаєте справді? куди дивиться міліція, це небезбечна соціальна істота з яскраво вираженим маніакальним синдромом!
алекс
4976 дн. тому
Олексій Мазур з Дніпропетровська вже напевно зрання обкурений, а взагалі Юліє Володимірівно ми вас впізнали, схаменіться добродійко, ви ж не на майдані у Франківську 5-ти річної давнини...
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4976 дн. тому
"Також на каналі вийде молодіжний розважальний проект про світське життя регіону - Parad. Проект транслюватиметься у нічному ефірі і розповідатиме про нічне життя Донецька та Луганська" - уявляю, що це буде за передача. Обкурені донецько-луганські мажори в стані алкогольного сп'яніння відтягаються на всі сто в нічних клубах перед тим як посідати в свої лексуси, мерседеси, кадилаки, і рушити чи то до дому, чи то в інший клуб. Ця дорога може стати дорогою життя не одному випадковому нічному перехожиму, але папіки своїх синочків і доньок завжди відмажуть. В них всюди свої. "Раскройте рты, сорвите уборы, по улицам чешут мальчики-мажоры! Раскройте рты, сорвите уборы - на папиных "мерсах" мальчики мажоры!!!". Я б, до речі, так і назвав передачу - "Мажор". В крайньому випадку - "Променад": "Напудрив ноздри кокаином я выхожу на променад, и звезды светят мне красиво, и симпатичен ад... Давай вечером, с тобой встретимся...Будем опиум курить". Але при чому тут парад до світського життя? Може мається на увазі гей-парад? Ненавиджу донецьких бидляків-януковичів будь якої статі, віку й соціального статусу. Смерть як ненавиджу. Щоб вони всі пообколювалися, пообкурювалися, пообпивалися, пообнюхивалися, порозбивалися. Відходи виробництва. Людське сміття. Або виродки-дегенерати, або понавезені з Росії замість українців, знищених Голодомором. Невиправна антиукраїнська бандитська наволоч. В переважній своїй біомасі. Коли ж ви виздихаєте, гади? А почніть-но з завтрашьного дня. Нехай кожен день вашого поганого життя, ризикує бути останнім. Кожен новий день. Ворогам України - СМЕРТЬ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду