До Шустера прийде херсонський журналіст Дементій Білий та Вікторія Сюмар, до Кисельова – Андрій Портнов

24 Вересня 2010
14466
24 Вересня 2010
16:07

До Шустера прийде херсонський журналіст Дементій Білий та Вікторія Сюмар, до Кисельова – Андрій Портнов

14466
До Шустера прийде херсонський журналіст Дементій Білий та Вікторія Сюмар, до Кисельова – Андрій Портнов

У студії ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна», як повідомила прес-служба, до обговорення запропонують питання: 1. Що хвилює владу? Інформація, опозиція і Конституція. 2. Чого хочуть українці? Свободи, рівності і братства.

 

Участь у дискусіях візьмуть: журналісти Вікторія Сюмар, Віталій Портніков, Дементій Білий, заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, а також депутати Андрій Шевченко, Олена Бондаренко, Ірина Геращенко, Микола Катеринчук, Юрій Кармазін Марія Ставнійчук, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, заступник міністра оборони Олександр Черпицький, екс-президент України Леонід Кравчук, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко та інші.

 

В ефірі «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» на «Інтері», за інформацією прес-служби,  розглядатимуться такі теми: Чи загрожує Україні конституційна криза, якщо закон №2222 буде скасованим? Коли українські суди, нарешті, стануть незалежними та справедливими? Чи винна влада у рості цін на харчі? Чи це кон'юнктура ринку та світова закономірність? Хто винен і хто буде за це відповідати? Скільки будуть коштувати продукти харчування під кінець року і чи не стане-таки хліб ціною в золото? Гостем програми стане заступник голови Адміністрації президента України Андрій Портнов.

 

Обидва ток-шоу вийдуть в ефір сьогодні, 24 вересня: «Шустер live» о 20.20, «Велика політика» - о 22.00.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду