detector.media
24.09.2010 16:07
До Шустера прийде херсонський журналіст Дементій Білий та Вікторія Сюмар, до Кисельова – Андрій Портнов

У студії ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна», як повідомила прес-служба, до обговорення запропонують питання: 1. Що хвилює владу? Інформація, опозиція і Конституція. 2. Чого хочуть українці? Свободи, рівності і братства.

 

Участь у дискусіях візьмуть: журналісти Вікторія Сюмар, Віталій Портніков, Дементій Білий, заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, а також депутати Андрій Шевченко, Олена Бондаренко, Ірина Геращенко, Микола Катеринчук, Юрій Кармазін Марія Ставнійчук, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, заступник міністра оборони Олександр Черпицький, екс-президент України Леонід Кравчук, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко та інші.

 

В ефірі «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» на «Інтері», за інформацією прес-служби,  розглядатимуться такі теми: Чи загрожує Україні конституційна криза, якщо закон №2222 буде скасованим? Коли українські суди, нарешті, стануть незалежними та справедливими? Чи винна влада у рості цін на харчі? Чи це кон'юнктура ринку та світова закономірність? Хто винен і хто буде за це відповідати? Скільки будуть коштувати продукти харчування під кінець року і чи не стане-таки хліб ціною в золото? Гостем програми стане заступник голови Адміністрації президента України Андрій Портнов.

 

Обидва ток-шоу вийдуть в ефір сьогодні, 24 вересня: «Шустер live» о 20.20, «Велика політика» - о 22.00.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY