«Деловая столица» змінила дизайн

24 Вересня 2010
16236
24 Вересня 2010
10:03

«Деловая столица» змінила дизайн

16236
«Деловая столица» змінила дизайн

27 вересня тижневик «Деловая столица» вийде з оновленим дизайном. Вперше за 9 років видання змінило логотип і частково структуру.



«Рішення щодо редизайну було обумовлено бажанням відповідати потребам часу, - каже головний редактор "Деловой столицы" Інна Ковтун. - Ми вирішили зробити оформлення видання більш сучасним відповідно до основних поліграфічних тенденцій».

 

За словами Інни Ковтун, новий дизайн орієнтований на візуалізацію інформації.


«Деловая столица» належить групі компаній «Картель». Наклад - 67 500 примірників. Виходить у Києві та понад 100 інших міст України.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16236
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SV
4972 дн. тому
После того, как в стране появились деловые ежедневки, таким изданиям как ДС остается только менять дизайн. Я раньше читал и Бизнес, и Контракты, и ДС. Счас, к большому сожалению, это уже не то, что было. Новости узнаем раньше, чем вы их напечатаете. Бизнес свалился больше всех, потому что был выше всех. ДС пытается угнаться за новостями, но ей остается только писать о бердичевских фермах, которые купил козятинский олигарх Пересунько. Новости мелкие и неважные. Контракты вообще утонули.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду