Прем’єру «Театрального сезону» на Першому національному перенесли на 1 жовтня через Eurovoice

22 Вересня 2010
19577
22 Вересня 2010
14:28

Прем’єру «Театрального сезону» на Першому національному перенесли на 1 жовтня через Eurovoice

19577
Прем’єру «Театрального сезону» на Першому національному перенесли на 1 жовтня через Eurovoice

Перший національний, як і планував, зніме 24 вересня відкриття театрального сезону і виставу в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка, але показати програму у прямому ефірі поки що не зможе. Про це ТК сказала автор та ведуча програми Світлана Леонтьєва.

 

«Ми все зніматимемо в режимі прямих ефірів, але покажемо тільки 1 жовтня у запису. Тому що 24 вересня Перший транслюватиме конкурс Eurovoice 2010. Але наступні програми йтимуть у прямому ефірі», - зазначила Світлана Леонтьєва.

 

Як писала ТК, 23 та 24 вересня в Афінах на національному олімпійському баскетбольному стадіоні ОАКА відбудеться суперфінал Eurovoice, права на трансляцію якого в Україні придбав Перший національний.

 

Україну на цьому конкурсі представлятиме Марк Савін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19577
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Svitlana
5001 дн. тому
Вгамуйся, заздрінику! Хто на кого вчився :)
суфлёр
5001 дн. тому
Ну-да, ну-да, конечно. Все подводки Св. Леонтьевой 100 раз перепишут, почистят, смонтируют. А о её авторстве вообще смешно читать. О каком? её??? авторстве???????? речь??? когда на программе работает солидная редактура и актёры.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду