Акредитацію на приїзд Азарова до Одеси вирішили провести вночі

22 Вересня 2010
7499
22 Вересня 2010
11:49

Акредитацію на приїзд Азарова до Одеси вирішили провести вночі

7499
Акредитацію на приїзд Азарова до Одеси вирішили провести вночі

Засоби масової інформації Одещини 21 вересня о 19.25 отримали запрошення від прес-служби облдержадміністрації на акредитацію на висвітлення візиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова. В запрошенні зазначено, що акредитація завершується о 7-й годині ранку 22 вересня. Цю інформацію ТК підтвердила заступник редактора газети «Чорноморські новини» Ольга Сіра.

 

«Це запрошення було відправлене мейлом 21-го о 19.25. Як могли журналісти акредитуватися до 7-ї ранку? Я думаю, що це було зроблено спеціально, щоб на заходи потрапили тільки свої журналісти», - сказала Ольга Сіра.

 

Представник прес-служби Одеської ОДА, відповідаючи на запитання ТК, чому такий  стислий часовий проміжок для акредитації, до того ж ще й у нічний час, зазначила, що акредитацію продовжено до 12-ї години 22 вересня, додавши, що Микола Азаров прилітає 23-го вересня.

 

Наводимо повністю текст запрошення на акредитацію, розісланий ЗМІ: «Акредитація на висвітлення візиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова до Одеси проводитиметься до 07.00 22 вересня за телефоном: 063-057-0003 , 0672646886».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду