На Prosto Radio стартує британське радіошоу The Selector

22 Вересня 2010
16758
22 Вересня 2010
11:23

На Prosto Radio стартує британське радіошоу The Selector

16758
На Prosto Radio стартує британське радіошоу The Selector

22 вересня в ефірі Prosto Radio стартує українська версія міжнародного радіошоу Британської ради The Selector - добірка сучасної музики Великобританії різних напрямків і стилів. Про це повідомляє прес-служба Британської ради.

 

Кожен випуск шоу включає інтерв'ю та коментарі, а також живі сесії і студійні записи британських зірок.

 

«The Selector не лише транслюватиме відомі треки, але й відкриє слухачам сучасну британську музику, яка раніше не звучала в українському радіоефірі», - ідеться в релізі.

 

Міжнародна версія шоу, створена за підтримки Британської Ради, транслюється радіостанціями 30 країн світу та має тижневу аудиторію понад 2 мільйони слухачів.

 

Слухайте найкраще з нової британської музики щосереди та щонеділі о 22:00 на 102.5 FM. Продюсер шоу - DJ Goldierocks, одна з найвідоміших лондонських діджеїв, музичний журналіст та радіоведуча.

 

Веб-сторінка шоу: http://www.britishcouncil.org/uk/ukraine-arts-selector.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду