На КДР ТРК стартує програма «Обираємо разом» з ведучим Юрієм Мельничуком

17 Вересня 2010
14675
17 Вересня 2010
13:17

На КДР ТРК стартує програма «Обираємо разом» з ведучим Юрієм Мельничуком

14675
На КДР ТРК стартує програма «Обираємо разом» з ведучим Юрієм Мельничуком

17 вересня о 21.05 на КДР ТРК стартує прямоефірна півгодинна програма «Обираємо разом», присвячена місцевим виборам. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор телерадіокомпанії Олександр Савенко. «Ми плануємо зробити 10 програм, в яких члени ЦВК або інші обізнані люди будуть відповідати на запитання щодо нового закону про місцеві вибори. Наприклад, сьогодні у нас в гостях буде голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Сьогоднішня програма буде в запису, а всі решта прямоефірні. Крім того, буде інтерактивний зв'язок, глядачі зможуть дзвонити прямо в студію», - сказав Олександр Савенко. За його словами, тема програми визначатиметься наперед.

 

Ведучим програми стане Юрій Мельничук, який раніше працював на Першому національному.

 

Як повідомив ТК Олександр Савенко, після кількамісячної перерви в ефір КДР ТРК повернулися щоденні півгодинні новини про події в регіонах України «Час країни».

 

«Також ми можливо збільшимо на годину ранкову інформаційно-розважальну програму "Рано-вранці", яку ведуть по черзі Василь Климчук, Валентин Щербачов, Ганна Степанець та Ганна Нитченко. Наразі програма транслюється з 6-ї до 8-ї», - зауважив Олесандр Савенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14675
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 696
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4977 дн. тому
И шо??? Нищета так и прет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду