detector.media
17.09.2010 13:17
На КДР ТРК стартує програма «Обираємо разом» з ведучим Юрієм Мельничуком

17 вересня о 21.05 на КДР ТРК стартує прямоефірна півгодинна програма «Обираємо разом», присвячена місцевим виборам. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор телерадіокомпанії Олександр Савенко. «Ми плануємо зробити 10 програм, в яких члени ЦВК або інші обізнані люди будуть відповідати на запитання щодо нового закону про місцеві вибори. Наприклад, сьогодні у нас в гостях буде голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Сьогоднішня програма буде в запису, а всі решта прямоефірні. Крім того, буде інтерактивний зв'язок, глядачі зможуть дзвонити прямо в студію», - сказав Олександр Савенко. За його словами, тема програми визначатиметься наперед.

 

Ведучим програми стане Юрій Мельничук, який раніше працював на Першому національному.

 

Як повідомив ТК Олександр Савенко, після кількамісячної перерви в ефір КДР ТРК повернулися щоденні півгодинні новини про події в регіонах України «Час країни».

 

«Також ми можливо збільшимо на годину ранкову інформаційно-розважальну програму "Рано-вранці", яку ведуть по черзі Василь Климчук, Валентин Щербачов, Ганна Степанець та Ганна Нитченко. Наразі програма транслюється з 6-ї до 8-ї», - зауважив Олесандр Савенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY