Анатолій Борсюк видав книжку «35 и один любопытный» і презентує її на Форумі у Львові

16 Вересня 2010
17333
16 Вересня 2010
09:00

Анатолій Борсюк видав книжку «35 и один любопытный» і презентує її на Форумі у Львові

17333
Анатолій Борсюк видав книжку «35 и один любопытный» і презентує її на Форумі у Львові

У світ вийшла книжка телеведучого та режисера Анатолія Борсюка під назвою «35 и один любопытный». Про це повідомляється на сайті Форуму видавців.

 

 «35 и один любопытный» створено за програмою Борсюка «Монологи», яка виходила на каналі «1+1» в телесезонах 1998-2000 років.

 

До видання увійде 35 інтерв`ю, зокрема з Миколою Амосовим, Павлом Загребельним, Андрієм Вознесенським, Олегом Басілашвілі.

 

Книгу випустило видавництво «Дух і літера».

 

Автор представить книжку на Форумі видавців у Львові 17-го вересня о 15.30, в галереї «Коралі» (вул. Менцинського, 5). Модератор презентації - український культуролог, політолог, головний редактор і засновник культурологічного журналу «Ї» Тарас Возняк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17333
Читайте також
21.09.2010 16:31
Ірина Славінська, «Українська правда»
30 621
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
4976 дн. тому
+1 прекрасна і молода душею людина!
На щастя, це не тільки моя думка
4978 дн. тому
Любий Анатолію Давидовичу! Приємно дізнатись, що тепер є змога придбати Ваші чудові інтервью з особистостями, кожна з яких- то ціла епоха. Уклін Вам за Вашу духовність, щирість і справжність! Таких як Ви і особисто Вас катастрофічно не вистачає в медіапросторі, але найбільша катастрофа у тому, що ті, кому не вистачає Вашої академічної обізнаності, ерудиції, культури, гумору - вони навіть не розуміють цього, бо нинішнє ТБ виховує їх на ерзацах. Так люди, що їх годують маргарином, ніколи не пошкодують за маслом, бо вони навіть про існування вершків не здогадуються. Щасти Вам, не втомлюйтесь нести своє слово, бачення і досвід - зернятка падають, і бодай щось та сходить. З пошаною і глибокою симпатією до Вас - Ваша глядачка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду