Нацрада оновила сайт

15 Вересня 2010
17520
15 Вересня 2010
16:45

Нацрада оновила сайт

17520
Нацрада оновила сайт

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення Україна оновила свій сайт. Нова версія сайту буде доступна від вечора 15 вересня. Адреса сайту не змінюється - nrada.gov.ua.

 

Як розповіла на брифінгу заступник голови Нацради Лариса Мудрак, роботи із перепрограмування та редизайну сайту відбуваються за підтримки організації «Міжнародна підтримка медіа» (IMS), розпочав оновлення інтернет-сторінки ще попередній склад Нацради.

 

Як запевнила Лариса Мудрак, увесь архів буде поступово перенесено на новий сайт. Проте ці роботи потребуватимуть певного часу. Протягом місяця зокрема триватимуть роботи з перенесення на новий сайт Державного реєстру ТРО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17520
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
4993 дн. тому
Ще ні. Проте як завжди можна подивитись на робочий варіант - http://new.nrada.gov.ua :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду