Перший спростовує факти цензури на телеканалі: цензури немає, є висвітлення дільності органів влади

14 Вересня 2010
19592
14 Вересня 2010
13:39

Перший спростовує факти цензури на телеканалі: цензури немає, є висвітлення дільності органів влади

19592
Перший спростовує факти цензури на телеканалі: цензури немає, є висвітлення дільності органів влади

Керівництво Першого національного» спростовує інформацію про цензуру на телеканалі, про що заявили звільнені репортери новинної служби НТКУ.

 

«Цензури на телеканалі немає. Ми працюємо в рамках редакційної політики, і як державна телекомпанія висвітлюємо діяльність органів влади», - прокоментував ситуацію заступник генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

Він наголосив, що не вбачає жодних політичних мотивів у звільненні репортерів служби новин - Ігоря Кримова, Юлії Банкової та Олександра Романюка.

 

«Перший національний завжди був своєрідною кузнею кадрів для українського телебачення. В Україні немає телевізійного каналу, на якому не працювали б колишні працівники Першого. Я прошу не вбачати у переході журналістів Першого на інші канали політики. Звільнення журналістів - це постійний нескінченний процес, до якого, на жаль, ми були готові і сприймаємо його з розумінням. Ми бажаємо журналістам, які працювали в новинах Першого, повної реалізації свого творчого потенціалу», - сказав Пантелеймонов.

 

Як повідомляла ТК, з новин першого каналу звільнилися троє репортерів - Ігор Кримов, Юлія Банкова, Олександр Романюк.

 

Ігор Кримов та Юлія Банкова, коментуючи причини звільненні з НТКУ, зазначили і факти тиску на журналістів, зокрема при виборі тем для зйомок. Приміром, Ігор Кримов зауважив, що його причина звільненння офіційно в заяві вказана так: за власним бажанням з морально-етичних міркувань. 

 

«А вже ці міркування мали дві складові - політичну й економічну. Політична є така, що багато чого не давали робити, а економічна - просто витискали з каналу, три місяці поспіль позбавляючи премії і тримаючи на голій ставці. А це приблизно півтори тисячі гривень мінус податки», -  сказав Кримов в коментарі ТК.

 

Юлія Банкова обмежилася коментарем про те, що цензура на каналі дедалі сильнішає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19592
Коментарі
46
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
baybak
4979 дн. тому
цензури немає. але можна не поширювати сигнал, наприклад. 20.09 компанія ТРІОЛАН заблокувала канал ICTV і передачу "Свобода слова". Усі інші канали працювали.
Партизан
4979 дн. тому
Если бы еще кто то об этих журналистах кто то хоть что то слышал...А то они стали известными только после того,как решили рассказть всем о том,какие они демократичные и как ихугнеали и не давали им писать то,чтоони хотели.Почему то им даже не предложили остаться.Видно такие они специалисты.К хорошему мастеру очередь на пол года вперед,в любой отрасли.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4979 дн. тому
Titti de tutti capo // 20.09.2010 14:43:25 "Откуда жде столько злобы,господин Мазур ?Вы же не будете говорить,что вы солбой гордитесь надеюсь....?" - ні, почекаю поки це скажете Ви.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4979 дн. тому
"Да кто ты такой Мазур,чтобі обсуждать действия руководства?" - вільна людина з почуттям власної гідності та власною думкою, який на відміну від тебе, паХане, не живе за принципом "я начальник - ты дурак, ты начальник - я дурак". Я УКРАЇНЕЦЬ, а не якийсь там московіт-ординець чи ще якийсь там азіат."Ты просто морда на майке!" - таких маєк не існує. Як побачу, обов'язково дам знати. Чи ти вже бачив? Цікаво в було глянути... "Отголосок помаранчевого кошмара,который слава Богу закончился" - помиляєшся. Ще не все. Ми обов'язково повернемося. Ваш кошмар продовжиться.
Хан
4979 дн. тому
Да кто ты такой Мазур,чтобі обсуждать действия руководства?Ты просто морда на майке!Вчерашний день,отголосок помаранчевого кошмара,который слава Богу закончился.
Куриный Бог Мазуру
4979 дн. тому
Прочь от меня, гиена! И думал я, глупец, что, тронута, с тоской, С раскаяньем во всем передо мной Она откроется.. упавши на колена? Да, я б смягчился, если б увидал Одну слезу.. одну... нет! смех был мне ответом.
Titti de tutti capo
4979 дн. тому
Откуда жде столько злобы,господин Мазур ?Вы же не будете говорить,что вы солбой гордитесь надеюсь....?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4979 дн. тому
"Ну тебя злоба душит!!!!!!!!!!" - кіса, не кричи так, не надривайся даремоно. Все одно тобі мене не перекричати. Під час Помаранчевої революції я так скандував "Ю-ЩЕН-КО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! на центральній площі в Дніпропетровську, що чули аж в Підгородньому. Це невеличке містечко на під'їзді до обласного центру. Так що в даному разі твоя горлянка - не козир. Щоб здивувати та взяити гору використовуй щось інше. На твій розсуд.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4979 дн. тому
Карамболю. Спасибі, друже! Щоправда цей безмертне творіння у віршах я читав неодноразово, задовго до того, як про нього дізнався ти. Вирішив, присвятити цей гімн мені? Дякую, дуже люб'язно з твого боку. Одначе ці рядки, при бажанні, можна адресувати всім критикам. Ражду також прочитати наступні мої критичні замітки: "Ганна Герман забороняє піаритися на темі Гонгадзе всім... окрім Партії регіонів?" МАЗУР Олексій Миколайович | 18.09.2010 15:43 http://narodna.pravda.com.ua/discussions/4c94b3edb871f/ а також: Син народної артистки України Денис Повалій звільнив домробітницю за… українську мову. Денис - "де Біл"? Йому не сподобалася фраза, яку хатня робітниця мовила українською. Жінка запитала в нього про павука за прізвиськом "Біл", якого Денис тримав на балконі. Українською це звучало: "Де Біл?". Денис сприйняв сказане за образу. Чи-то павучиної гідності, чи-то своєї. >>> http://spetskor.dp.ua/art_1369.php І до слова, ти процитував класика. А своє щось з цього приводу є? Чи є щось подібне, тільки своє, авторське? Дай почитати! Тільки ж не забудь своїм справжнім прізвищем підписатися. Для історії.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4979 дн. тому
"Может с канала который ты клеймишь за что поперли" - ну ти ж, Киса, і штчука. МОЖЕТ поперли? А може ти проститутка, ні? Чи проститут, пєдєраст,скажімо, зі стажем. МОЖЕТ? Я ж, на відміну від тебе, не кажу, про те, що "может", а реагую на те, що демонструється на екрані. Про те, що видно без ніяких "может". І висловлюю свою думку. В чому кримінал? Ти думаєш інакше? Гаразд. Пиши те, що думаєш. Захищай свою позицію. А я буду відстоювати свою. І що значить пустобрьохі? Я ж не кажу про факт, який не підтверджується. А висловлюю свої оціночні судженні з приводу неспростовного факту, того, який видно на екрані. До речі, привіт Арфушу з Бєнкєндорфом. Свій гонорар ти відпрацювала (-в). Мають винагородити. Якщо ж не отримаєш заслужене - пиши, можеш прямо тут, в коментарях. Будемо захищати твоє право на труд і гідну оплату. Станемо всі разом на твій захист. Виборюватимемо справедливість разом! Нехай вони нас бояться!
Олесь
4979 дн. тому
Ніякої цензури в нас нема.Пишемо те шо робиться насправді.
Порох
4979 дн. тому
Не верится,что когда везде нет вакансий кто-то сам уходит-это похоже на саморекламу чтобы поднять свою стоимость как журналиста-бунтаря.Им всегда двойной паек,как перед последним желанием.Бред.Тем более сразу втроем...Слишком навязчиво все это выглядит,не по реальному а по миультяшному.Вдумайтесь.На канале,где годами люди в основном сидели в генделиках или тупо не ходили на работу вдруг проснулся "Бес Противоречия"Эдгара По.
UFO
4979 дн. тому
Да откуда вообще взялась информация что кто то уольняется из-за якобы цензуры? Очень похоже на газетную утку.
Карамболь Мазуру
4979 дн. тому
ГИМН КРИТИКУ[1] От страсти извозчика и разговорчивой прачки невзрачный детеныш в результате вытек. Мальчик — не мусор, не вывезешь на тачке. Мать поплакала и назвала его: критик. Отец, в разговорах вспоминая родословные, любил поспорить о правах материнства. Такое воспитание, светское и салонное, оберегало мальчика от уклона в свинство. Как роется дворником к кухарке сапа, щебетала мамаша и кальсоны мыла; от мамаши мальчик унаследовал запах и способность вникать легко и без мыла. Когда он вырос приблизительно с полено и веснушки рассыпались, как рыжики на блюде, его изящным ударом колена провели на улицу, чтобы вышел в люди. Много ль человеку нужно? — Клочок — небольшие штаны и что-нибудь из хлеба. Он носом, хорошеньким, как построчный пятачок, обнюхал приятное газетное небо. И какой-то обладатель какого-то имени нежнейший в двери услыхал стук. И скоро критик из и́мениного вымени выдоил и брюки, и булку, и галстук. Легко смотреть ему, обутому и одетому, молодых искателей изысканные игры и думать: хорошо — ну, хотя бы этому потрогать зубенками шальные икры. Но если просочится в газетной сети о том, как велик был Пушкин или Дант, кажется, будто разлагается в газете громадный и жирный официант. И когда вы, наконец, в столетний юбилей продерете глазки в кадильной гари, имя его первое, голубицы белей, чисто засияет на поднесенном портсигаре. Писатели, нас много. Собирайте миллион. И богадельню критикам построим в Ницце. Вы думаете — легко им наше белье ежедневно прополаскивать в газетной странице!
Киса
4980 дн. тому
Мазуру. вот читаю твои коменты и жуть берет. Ну тебя злоба душит!!!!!!!!!! Может с канала который ты клеймишь за что поперли. Если и так то было за что. от твоей злости камеры заклинит. А канал не смотря на таких как ты патриотов растет и набирает обороты, потому что его двигают не пустобрехи а люди, которые умеют работать.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4980 дн. тому
Сталинграду. Та чого ви так все бурхливо сприймаєте, пане? Не гарячкуйте, охолоньте! Я пожартував про збіг з приводу Сталінграда, а ви вже почали бухтіти: "мазурка", 7:40, шурхут у шафі аж до безшумного чорного вертоліта без бортового номера дійшли. Та начхати мені... Нехай собі кружляє, поки не впаде...Тільки потім не висувайте припущень, що це я його збив... Просто знайте і будьте певні - моя робота! Тож коли це станеться, пишіть впевнено: Мазур збив безшумний чорний вертоліт без бортового номеру, що чергував над дев'ятиповерхівкою, в якій він мешкає на передостанньому поверсі. Звідти, гад, мабуть і завдавав нищівного удару. Ну і, до речі, якщо вже згадали про тих, хто підозріло шурхотів в моїй шафі, а таких було декілька - їхній долі я теж не заздрю. Ви б лише бачили, що я з цими нещасними зробив. Шокуючі кадри. З тих пір ніхто більше мене не турбує. Хіба що якісь привиди заскочать, та й те випадково. Розуміючи свою помилку, вони відразу літять собі геть, до інших осель, де б їм не було так страшно за самих себе.
Сталиград
4980 дн. тому
А я на прошлой неделе на свадьбе у одноклассника танцевал МАЗУРКУ и 7.40 К чему это?Неужели это случайность ?Наверное в своем следующем посте Вы на пишите что над Вашим домом постоянно дежурит безшумный черный вертолет без бортового номера,кто то подозрительно шуршит в шкафу и Вы заметили,что вы дома не одни,хотя никого в квартире нету.Руб за сто даю.Это любимая методика мальчиков работающих на автоподставах.Ничего не произошло,но все вокруг виноваты перед Вами.
Олексій Мазур, Дніпропетрвськ
4980 дн. тому
Сталінграду. Читай мої попередні коментарі. Під цією ж заміткою. І правильно розумій написане. До речі, в Дніпропетровську я живу на вулиці Героїв Сталінграда. Цікаво, про що може бути цей випадковитй збіг?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4980 дн. тому
"Ты провозгласил себя повстанцем?!" - ти це до мене, Варложе? Еге ж. Ти сказав, не я. А що, відчувається? Таким собі телевізійним упівцем, який повстає проти всього, що повтсає проти України. Питаєш, де мій кінь? А чому він в твоїй уяві має бути обов'язково былим? Це не мій колір. Мені до вподоби інші. Стоїть собі спокійно у стайні, фиркає в очікуванні свого часу. Набирається сил перед довгою дорогою - з Дніпра до Києва не одну годину мчати. Про який гнилий гарбузовий меч ти мовиш, Варложе? У мене справжній. Міцний, сталевий, холодний... Він давно прагне ворожої крові. Бо вже скучив за її смаком, хоча останнього разу куштував її не так давно. Про яких псеводоворогів ти мовиш? В мене немає ПСЕВДОворогів. Є справжні вороги, які так і просять відплати. Такі як Бєнкєндорфи-арфуши - одни з них. Я вправний воїн. Мій кінь швидкий, а лезо гостре. Зазвичай, б'юся до останньої краплі крові. Не моєї. Моїх ворогів. А хруст їхніх черепів, коли йду по них, звучить як музика - симфонія успіху, гімн переможцю. Єдина втіха моїх ворогів - привілей бути старченими не якимсь там, а мною особисто. Це єдиний їхній привілей. До речі, Варложе... Чи ти не один з них?
Сталинград
4980 дн. тому
А что господин Мазур вкладывает в понятие "Украинец" и "Украинофоб".Можно поконкретнее?Я лично вижу вас этаким провокатором,цель которого наоборот-уничтожить все Украинское-ведь вы своими статьями разрушаете психику читателей,которым нравится один из двух государственных Украинских телеканалов.А Вы говорите что Украинское это плохо,потому что "нове керівництво огидно мені навіть зовнішньо. Що бєнкєндорф, що арфуш противні аж до нудоти. От поглянеш на їхні нахабні пики, і рука сама за цеглиною тягнеться, аби запустити її в екран. Я не те, що не симпатизую їхньому антиНаціональному, а палко ненавиджу його! " Из этого можно сделать вывод,что телеканал вы не любите потому ,что вам не нравятся черты лица руководства телеканала.Так если они Вам не нравятся,то пойдите прогулятесь по вечернему городу,может быть Вам повезет и вы найдете тел лица,которые будут вам сипатично.Тогда Вы даже сможете с ними познакомиться и провести приятный вечер,возможно даже не один.А ненавидеть Украинский Государственный телеканал из-за того ,что Вам не нравится лицо ,просто лицо человека или нескольких людей-это диагноз.Вам бы сходить провериться не мешало бы.Очень похоже на синдром неудачника,у которого единственное достоинство то,что он пишет на Укр. мові.
Катигорошоек
4980 дн. тому
Если бы на 1м была цензура,это было бы видно невооруженным взгядом.Смотрел все выпуски-цензуры нет.Это плод больного воображения людей,у которых в глаза по "черному ворону" стоят на уровне генетической памяти
Варлог
4981 дн. тому
Ты провозгласил себя повстанцем?!тТак где же твой белый конь,на котором ты будешь своим гнилым гарбузовым мечем гасить своих псевдоврагов?Ты же даже не пониаешь,что борешься сам собой,-зубр Сталинско-бюрократической системы!!!Ты же сам-порожденье того,с чем ты борешься!Как ты до сих пор не можешь этого понять !???Ты -это детище тех,кого называют детьми жлобов,потому что все красивое и умное воспринимается тобой как чуждое...К примеру-сделать из Первого телеканал,который будут УВАЖАТЬ!!! А Ты хочешь все вернуть на круги своя и снова вернуть его на позицию цитадели ЖЛОБСТВА!!!!!Не будь поц.м и воспрянь из трясины своего позднег неандертализма!Поверь в то,что и ты когда нибудь станешь интеллигентом а не кликушей,который молится на картонных кумиров прошлого-Жлобов!!!
Олексій Мазур, Дніпропетрвськ
4981 дн. тому
Суду лично. "Наверно ето,что по долгу своей службы вы должны опускать имидж его во благу своих личных интересов или по заданию руководства вашего канала" - якого в дупу "вашого каналу"? Я ж писав про себе в коментарях - що я і хто я. Чи ви не припускаєте думки, що Телекритику можуть читати і коментувати статті люди, які не працюють на жодному з телеканалів, як, власне на радіо чи в газеті? "Если Вы отслеживаете каждую программу и внимательно следите за всеми событиями телеканала,значит вы где то вдуше его по настоящему любите" - за вашою логікою, якщо хтось постійно прискіпується до Гітлера чи Сталіна, досліджує ці історичні постаті, пише про їхні злочини, то він десь в глибині душі любить цих кривавих диктаторів? І ще. Я мав на увазі не кожну зі всіх передач які є на каналі, а кожну, яку оцінюю. За власним бажанням, як глядач, висловлюючи свій глядацький протест. Це абсолютно не значить, що я дивлюся канал із задоволенням. Навпаки, включаю лише для того аби переконатися в найнегативніших своїх емоціях і враженнях від змісту ефіру. А його нове керівництво огидно мені навіть зовнішньо. Що бєнкєндорф, що арфуш противні аж до нудоти. От поглянеш на їхні нахабні пики, і рука сама за цеглиною тягнеться, аби запустити її в екран. Я не те, що не симпатизую їхньому антиНаціональному, а палко ненавиджу його! Геть покидьків-українофобів!
Варлог
4981 дн. тому
Уволились чтобы пойти на предвыборный пилот и напоследок решили полдгадить руководству выдуманными причинами чтобы уже точно прослыть пустомелямиюНичего удивительного.Работал с людьми а потом показали свою изнанку-изнанку ПУСТОТЫ.
суд линчо
4981 дн. тому
"Оцінюю кожну передачу окремо від іншої. А як же інакше? До того ж, коли я дивився ЧС на першому націонаальному, то мені подобалася сама гра команд. Свої ж критичні відгуки на якість коментарів і поведінку в ефірі Савіка Шустера, а також щодо передачі "Африканські пристрасті" я теж регулярно друкував на персональному сайті та у блогах на "Народній правди". ============ Так вы просто папарацци Первого Национального!Если Вы отслеживаете каждую программу и внимательно следите за всеми событиями телеканала,значит вы где то вдуше его по настоящему любите!Ведь не зря же говорят что "если ревнует -то любит".Загляните в себя ми вы увидите ,что поклонник этого телеканала.Просто что то вам мешает в это м признаться.Наверно ето,что по долгу своей службы вы должны опускать имидж его во благу своих личных интересов или по заданию руководства вашего канала.
Голос предков
4981 дн. тому
Господи,сколько шуму из-за ерунды!Ну ушел кто-то ,кто то пришел.Сейчас по статистике на 10 вакансий 86 безработных.Это по ОФИЦИАЛЬНЫМ данным.Эту цифру безработных смело можно умножить на 2 а то и 3.Так что в период кризиса никто не будет сам никуда уходить.Подумайте сами.Ведь идти то по большоу счету некуда!
Коцаный
4981 дн. тому
Вот сколько бездельников по форумах сидят и работать не хотят.Пришли профессионалы,которые подняли уровень канала,заставили получше работать и все сразу вой подняли что их тухесы поднять свои пришлось.Так возрадуйтесь! Ведь благое дело делаете -ТЕЛЕВИДЕНИЕ!!!)))
Киса
4982 дн. тому
KOBLIA вы просто врете, эти с позволения сказать мальчики дают рейтинги. А вас наверно жаба давит, интересно бы знать почему
greval
4983 дн. тому
Что вы хотите от канала, который стал давно полигоном для непрофи руководителей. Вспомните предшественников Егора и его, кстати, самого. Кто он и они? Кроме плевков им вслед и добавить нечего. Какие могут быть претензии к журналистам? А практика выжимания с работы, это постоянная практика на НТКУ так же как и цензура. Нечего разныим Пантелеймоновым строить из себя патриота канала. Сколько месяцев или недель он там ошивается? Всех патриотов давно выгнали Пантелеймоновы и иже с ним. Журналисты, которые уходят тоже не патриоты канала, но они все сейчас как перекати поле.
Олексій Мазур, Дніпропетрвськ
4983 дн. тому
Правде всегда одной. "Но если Вы смотрели таки Первый,получали удовольствие,неужели не обидно теперь плевать в тот колодец,из которого пили детом воду" - якщо мені подобались прямі трансляції ЧС в ПАР, то це не занчить, що я не маю права всиловити свої нарікання стосовно інших програм, які демонструються на першому національному і які мені не до вподоби. В чому логіка вашого зауваження? По-вашому, то виходить, що якщо мені щось сподобалось на якомусь каналі, то мені вже НЕ може не сподобатись щось інше на тому ж таки каналі? Я реагую по мірі надходження відповідних інформаційних приводів. Оцінюю кожну передачу окремо від іншої. А як же інакше? До того ж, коли я дивився ЧС на першому націонаальному, то мені подобалася сама гра команд. Свої ж критичні відгуки на якість коментарів і поведінку в ефірі Савіка Шустера, а також щодо передачі "Африканські пристрасті" я теж регулярно друкував на персональному сайті та у блогах на "Народній правді"... " А повторы крутят для тех,кто не имел возможности их посмотртеь из-за каких либо причин" - такі повтори є прийнятними наступного дня після прямих трансляцій, що власне, і робилося. А повтори за декілька місяців - це вже ретроспектива. Переконаний, що подібні повтори, якщо і слід робити, то набагато пізніше - хоча б за півроку (мінімум) а краще - рік, півтора, два. А в дану пору було б доречніше зробити пердачі, присвячені ЧС в такому форматі, про який я писав у попередніх коментарях: оглядові програми з нарізкою найбільш цікавих моментів найяскравіших футбольних поєдинків. А щодо "успішності" каналу за нового керівництва та про нюанси його редакційної політики, то про це читайте в матеріалах Телекритики.
Правда всегда одна
4984 дн. тому
Но если Вы смотрели таки Первый,получали удовольствие,неужели не обидно теперь плевать в тот колодец,из которого пили детом воду ?Ведь нельзя относиться к любимому спорту как к использованному ....Ну не могут футболлисты по пол года играть новые и новые матчи-они устали.А повторы крутят для тех,кто не имел возможности их посмотртеь из-за каких либо причин.И при том финансирвании,которое сейчас имет первый,плюс те долги ,которые оставили бывшие руководите,как Вы понимаете ,приходится экономить.Странно что вообще там еще кто то работает так успешно.Ведь Вы понимаете-даже при таких нагрузках не может все стать сразу хорошо.Канал в любом случае стал двигаться вверх,на поверхность,из омута,в который его 20 лет погружали.И поверьте,все -от мала до велика стараются сделать его интересным,-но просто остро,слищком остро стоит проблема Госфинансирования.И это правда.Я уверяю Вас,что если бы было достаточно средств,то каждый зритель,даже такой избирательный как вы,увидел бы все,что Вам было бы угодно.И на данный момент,совершенно очевидно,это только вопрос времени-когда начнется полноценное финансирование Первого и аннулируются все долги Государства перед Государством в лице финотдела НТКУ.Не спешите с оценочными суждениями-любой,даже наместник Бога на земле без суммы на баллансе ничего не сделал бы,а тут еще не то что сделали,а сделали на уровне ICTV как Вы изволили выразиться,-чего никто раньше сделать не смог.Будтье откровенны сами с собой ....)))
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4984 дн. тому
Правде всегда одной. "Мазур! Какую должность тебе пообещали за то что ты будешь дискредитировать мой любимый теленекал его бывшие твои сельксие выходцы-директора?" - ніхто ніяку посаду мені не обіцяв. Та й хто б міг і де? Я не задіяний в штаті жодного ЗМІ. Окрім як на своєму персональному сайті та у своєму блозі "Народній правді", ніде більше не друкуюся. Ні на яку посаду не претендую. Не маю бажання обіймати будь-яку посаду, окрім як продовжувати займатися власним сайтом та вести блого на НП. Які "сельские выходцы-директора" маються на увазі?. "И как ты можешь смотреть Гонзалесов если тебе они не нравятся?" - відповідаю: включив телевізор, побачив на першому національному "гонсалесів" (один раз, другий, третій), оцінив, не сподобалося. Переключив канал. Поділився своїми думками. Безкінечний бокс та бої без правил у прайм-таймі - це знущання над глядачами. Такі дійства лише зменшують глядацьку аудиторію. Не боксеру-професіоналу чи прихильнику цього виду спорту дивитися такі змагання в таких обсягах неможливо. "И где ты был когда Первый-единственный из всех каналов страны показывал прымые футбольные трансляции ?" - якщо йдеться про матчі ЧС з футболу в ПАР, то перший національний був не єдиним каналом, який вів прямі трансляції. Вони були і на айсітіві. Де я тоді був? Біля екрану. Дивився прямі трансляції на першому і айсітіві. Своїми оцінками від перегляду ділився на своєму сайті та НП.
Саша Мартынов
4984 дн. тому
Как уходят,так обязательно нужно еще на прощанье испортить атмосфЭру....Ох уже эти ....НТКУшники....
Ветер
4984 дн. тому
Да уж,никогда не думал что люди которые сами ушли будут гадить на людей,которые их даже никогда не видели.Просто не верится,что так подло можно поступать.Интересно, а они вообще понимают,где работают ?Ведь канал Государственный и каждое их слово-тень на всю компанию.Они просто всех подставили своими заявлениями,если такие вообще существуют в природе и это все не блеф.
Правда всегда одна.
4984 дн. тому
Как много жевушек хорооооши.Мазур! Какую должность тебе пообещали за то что ты будешь дискредитировать мой любимый теленекал его бывшие твои сельксие выходцы-директора?И как ты можешь смотреть Гонзалесов если тебе они не нравятся?Нажал пульитик и смотри другой канал.И где ты был когда Первый-единственный из всех каналов страны показывал прымые футбольные трансляции ?Вкушал шару за счет того,что сделали ребята с Первого?Да если бы не они,ты бы ни хрена нуе увидел бы первым.А сейчас гундишь долой их.Уйдут если они и придут те,кто загнал Первый в кабалу и будешь ты тогда смотреть не футбольные чемпионаты в прямом эфире,а дебильные сериалы в стилистике "Санта-Барбары".Лучше радуйся,что на канал пришел профессионал с 15 ти летним стажем работы на ТВ а н ежлоб-мутант-вор,который бы все растащил своим вонючи сородичам как это было раньше.Ворует не мышь а ворует-нора.И жлобы-это Украинские недочеловеки.Так что передай своему шефу-пусть не парится-за ним все равно рано или поздно выедут.Эпоха мафии жлобов-недочеловеков на Первом Национальном прошла,и не дай бог тебе быть с ними в долях.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4984 дн. тому
Перший "інтер"Національний відправляє українського глядача у нокаут: При перегляді Першого "інтер"Національного складається таке враження, що його нове керівництво поставило собі завданням реалізувати програму не лише з русифікації але й дебілізації українського глядача. Зараз, що не ввімкни канал ввечері – суцільний, безкінечний бокс та навіть бої без правил, в тому числі - серед жінок. У прайм-таймі вже котрий день поспіль транслюють поєдинки маловідомих спортсменів на непрестижних турнірах. Це просто неможливо витримати. Знані лише у вузькому колі спеціалістів з боксу чи прайду гонсалеси гамселять таких самих санчесів. Від цієї одноманітності, що триває декілька годин поспіль кожного вечора, вже паморочиться в голові. Здається ще трохи і в нокаут буде відправлено не боксера на рингу, а самого глядача. Не можуть викликати захоплення і повторні трансляції матчів минулої світової першості з футболу в ПАР. Для того аби освіжити в пам'яті найбільш яскраві моменти чемпіонату було б куди доречніше зробити декілька оглядових передач, назбирати зі всіх ігор найцікавіші епізоди і подати їх глядачеві у вигляді такої собі солянки. Але повторювати цілі матчі... Навіщо це? Навіть мені, затятому футбольному вболівальнику і те не довподоби переглядати у повторі цілі матчі, які я чудово запам'ятав зі всіма подробицями. Із закінчення мундіалю минуло всього декілька місяців, чи доцільно робити ретроспективу після такого короткого терміну? Ці спортивні трансляції, а також невибагливі ток-шоу, здебільшого "ні про що" та невисокого рівня концертно-розважальні програми витіснили з ефіру інформаційно-аналітичні передачі, документальні фільми інші та науково-пізнавальні телепроекти, присвячені українській минувшині і сучасності. Замість змістовних аналітичних програм на соціально-політичну, історичну, культурну тематику, нині на каналі: концерти, мосфільм, російськи серіали, спорт і пустопорожня балаканина плюс агітпроп за "ВікторФедоричЯнуковича". Не ефір, а якесь комуно-совкове, зденаціоналізоване, дебілкувате місиво. Відчувається неповторний авторський почерк бенкендорфів-арфушів, які ніколи не мали справи з суспільним мовленням, були і залишаються байдужими до українських цінностей. Перший – продюсував "Інтер", другий – видавав журнал "Папараці". Тепер вони засмічують ефір Першого Національного тим мотлохом, чим раніше заповнювали кожен своє дітище. Цим знущанням над ефіром та українським глядачем має бути покладений край. ГЕТЬ бенкєндорфів-арфушів з НТКУ! http://narodna.pravda.com.ua/politics/4c889dc423bbc/
міло
4984 дн. тому
Ну і добре шо знайшли нову роботу.Хай їм там буде краще.А ніякого тиску внас нема.Це все дурниці.
Золотой мальчик
4984 дн. тому
Уволились,ротому что нашли работу с большей оплатойюТак было всегда-сначала заходят на ут или Коещатик 24 и ждут вакансий как только находят -уходят не думая,потому что кто больше платит-тот и прав.А враги Канала,конкуренты, манипуляторы и кликуши тут же как стая павианов стали выполнять свою кармическую задачу-очернять руководителей Первого,в надежде что их спонсор вернется на прикормленное место и опять будет типа покупать футбольные матчи по миллону долларов за штуку...
хлорка з дустом
4985 дн. тому
to Поціновувач: ви що, перепили з вечора? Мий ноги і лягай спати.
хлорка з дустом
4985 дн. тому
to KOBLIA: господин, а що закрили вашу приватну "телекассу"?
Поціновувач
4985 дн. тому
ХЛОРЦІ З ДУСТОМ : Хороше спростування. Це "нецензура від Бекендорфа"!!! БРАВО , ПИСАКИ ВАЛІДОВІ !!!
хлорка з дустом
4985 дн. тому
Поціновувач, не нервуй, бо замість коментарів пишеш некрологи.
Поціновувач
4985 дн. тому
БЕНКЕНДОРФ НА КАЖДОМ ШАГУ ПОСТОЯННО ВРЁТ! ОБЕЩАЛ ВСЕМУ КОЛЛЕКТИВУ, ЧТО СОКРАЩЕНИЯ НЕ БУДЕТ , И НАЧАЛ СОКРАЩАТЬ ЛЮДЕЙ, А НА ИХ МЕСТО БРАТЬ СВОИХ ПРОТЕЖЕ. СЕГОДНЯ НА НТКУ КОЛИЧЕСТВО РАБОТНИКОВ, С УЧЕТОМ СОКРАЩЕНИЯ, НЕ УМЕНЬШИЛОСЬ, А НАОБОРОТ УВЕЛИЧИЛОСЬ. ПРОСТО ДОБАВИЛИСЬ ВСЯКИЕ АРФУШИ-БОГЕМСКИЕ-ГРЕСИ СО СВОИМИ РОДСТВЕННИКАМИ И Т.П. ЭТОТ ЧЕЛОВЕК ПОСТОЯННО ГОВОРИТ ОДНО, А ДЕЛАЕТ ВСЕ НАОБОРОТ. ЛЮДИ, КТО РАБОТАЕТ НА КАНАЛЕ МНОГО ЛЕТ С УЖАСОМ СМОТРЯТ НА ЭТОТ "БЕСПРЕДЕЛ ОТ БЕНИ". ОН ХОЧЕТ ВСЕХ УВОЛИТЬ, СДЕЛАТЬ КОМПАНИЮ БАНКРОТОМ, ПРОДАТЬ СВОЕМУ "ШЕФУ" ЗА КОПЕЙКИ ВЕСЬ АСК, А ПОТОМ СКАЖЕТ , МОЛ, НЕ ДАЛИ ДЕНЕГ С БЮДЖЕТА, ВСЕ ИМУЩЕСТВО ОТДАЕМ ЗА ДОЛГИ. ГНАТЬ ТАКИХ ПРОффЕССИОНАЛОВ НАДО В ТРИ ШЕИ ОТ НТКУ !!!
KOBLIA
4985 дн. тому
"Длинная дорога обещаний, краток путь конкретных дел"... Пол года команда БеНи + Арфуша только обещали новые проэкты, хорошие гонорары журналистам, подрядчикам - большие деньги. Прошло не так много времени, и мальчики "сдулись". Пора искать "хорошее оправдание" , почему у них ничего не получаеться, кроме самопиара на профильных сайтах. Ребята, думайте, как сохранить хорошее лицо при такой плохой игре !
Рыльце в пушку
4985 дн. тому
Уважаемый Отар, а как назвать, скажем, вот эту статью: http://www.telekritika.ua/news/2009-01-31/43487 Кто-то вылизывает власть. Причем, прошу заметить, не конкретную личность, а власть выбранную народом Украины. А кто-то вылизывает медийщиков. Взможно, за деньги, но допускаю, что просто по дружбе. У каждого свой бизнес.
Otar Dovzhenko
4985 дн. тому
Хаха. Факт щоденного вилизування влади спростувати ви, на жаль, не можете. А називати це "висвітленням діяльності" - просто цинізм.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду