УП: Генпрокуратура вважає Кравченка єдиним замовником вбивства Ґонґадзе

14 Вересня 2010
15345
14 Вересня 2010
12:21

УП: Генпрокуратура вважає Кравченка єдиним замовником вбивства Ґонґадзе

15345
УП: Генпрокуратура вважає Кравченка єдиним замовником вбивства Ґонґадзе

Єдиним замовником і підбурювачем вбивства Георгія Ґонґадзе є тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко. Про це «Українській правді» заявив прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко, коментуючи результати досудового слідства у справі щодо вбивства журналіста Олексієм Пукачем.

 

«Оскільки він вже, на сьогоднішній день, мертвий, значить буде щодо нього припинений судовий розгляд у зв'язку з його смертю», - зазначив він.

 

«Можливо, в ході суду будуть встановлені нові факти. Можливо, встановлені нові факти вплинуть на рішення суду», - заявив Бойченко.

 

Крім того, прес-служба Генпрокуратури оприлюднила повідомлення про те, що досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Олексія Пукача у вбивстві Ґонґадзе закінчується.

 

«З 15 вересня цього року мати загиблого журналіста, дружина та їх адвокат можуть почати ознайомлення з матеріалами справи», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15345
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4984 дн. тому
Якщо суд визнає основним замовником і підбурювачем Кравченка , то доведеться перепоховати злочиньця та двічі самогубця за межами Байкового цвинтаря , а на його місце поховати Гонгазе!
31415926
4985 дн. тому
Интересно: а на Подольского натравил Пукача тоже Кравченко? А кто там в записях Мельниченко смеялся, как "жидёнок струсил"? На кой милиционеру Кравченко эти два законопослушных гуманитария?
samson
4986 дн. тому
16 вересня ц.р. виповнюється 10 років з дня викрадення і вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Проте замовники і організатори цього особливо тяжкого злочину до цього часу не понесли заслуженого покарання, що свідчить про неефективну організацію досудового слідства у цій справі керівництва Генеральної прокуратури України та його політичну заангажованість. http://zemna.ua/2010-06-09-15-25-24/193-2010-09-09-19-51-01
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду