СТБ узимку запустить шоу про схуднення

9 Вересня 2010
13568
9 Вересня 2010
13:25

СТБ узимку запустить шоу про схуднення

13568
СТБ узимку запустить шоу про схуднення

На каналі СТБ взимку запустять шоу про схуднення. Про це повідомив генеральний директор телеканалу Володимир Бородянський під час онлайн-конференції, яку проводила «Комсомольська правда в Україні».

 

Шоу про схуднення - це проект, в якому буде задіяно 15 учасників з надлишковою вагою. Без будь-яких хірургічних втручань протягом восьми місяців вони повинні кардинально змінити свою зовнішність завдяки заняттям спортом та раціональному харчуванню. Учасники боротимуться за грошову винагороду. Назву проекту на каналі поки що не розголошують. За інформацією генерального директора, зараз для шоу шукають ведучого.

 

Усіх конкурсантів розділять на дві команди, з якими займатимуться окремі тренери. Зазначимо, що тренер, який досягне кращого результату також в кінці проекту отримає грошовий приз.

 

«Ми сподіваємося, що проект допоможе багатьом людям з надлишковою вагою», - говорить Володимир Бородянський.

 

Разом із шоу про схуднення, взимку також стартує новий сезон «Танців з зірками» та проект «Холостяк», створений за американським форматом The Bachelor. Нагадаємо, права на адаптацію проекту СТБ придбав у компанії Warner Bros. International Television. За задумом, «галантний, симпатичний та матеріально забезпечений» неодружений чоловік шукає жінку своєї мрії. В програмі він знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них).

 

Окрім цього, у жовтні стартує новий сезон «Битви екстрасенсів» міжнародного формату.

 

Також Володимир Бородянський в онлайн-конференції зазначив, що політичних шоу на каналі в новому сезоні не буде: «Що стосується політичних шоу, в країні уже існує 3 великих шоу. Безглуздо створювати ще одне шоу з тими самими учасниками».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду