Голова Нацради просить телерадіокомпанії не присилати на засідання абикого

9 Вересня 2010
14330
9 Вересня 2010
12:59

Голова Нацради просить телерадіокомпанії не присилати на засідання абикого

14330
Голова Нацради просить телерадіокомпанії не присилати на засідання абикого

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення  Володимир Манжосов звернувся до телерадіоорганізацій  з проханням забезпечувати належний рівень представництва на засіданнях регуляторного органу. Такими представниками, на думку Манжосова, є керівники компаній, що обізнані в усіх питаннях її діяльності. Про намір зробити відповідну заяву пан Манжосов повідомив 8 вересня під час засідання, нині - 9 вересня - таку заяву розповсюдила прес-служба Нацради.

 

Володимир Манжосов звернув увагу на те, що з окремих питань Національна рада не може ухвалити результативного рішення, оскільки залишаються не з'ясованими важливі питання, на які представники ТРО, які приходять на засідання за дорученням компаній, не здатні відповісти  через необізнанність.

 

«До прикладу, вчора не було ухвалено рішення про державну реєстрацію ТОВ „Сонет Медіа Плюс", м. Київ, як суб'єкта інформаційної діяльності, оскільки представник заплутався у відповідях. Так само не було ухвалено результативного рішення щодо продовження терміну дії ліцензії ДП ТРК „Сенс" ТОВ фірми „Февраль" з міста Новомосковська Дніпропетровської області.  Отже, цим компаніям доведеться ще раз звертатися до регуляторного органу із відповідними заявами», - ідеться в заяві прес-служби.

 

Володимир Манжосов наголосив, що присутність на засіданні Національної ради керівника, який обізнаний в усіх   питаннях діяльності компанії, в інтересах самих телерадіоорганізацій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14330
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду