Парламент не захотів проводити парламентські слухання про суспільну мораль

9 Вересня 2010
13897
9 Вересня 2010
11:08

Парламент не захотів проводити парламентські слухання про суспільну мораль

13897
Парламент не захотів проводити парламентські слухання про суспільну мораль

9 вересня народні депутати вирішили не проводити парламентські слухання на тему «Сучасне становище суспільної моралі в Україні, проблеми і  перспективи, та стан дотримання законодавства в цій сфері». Постанову підтримали всього 37 депутатів, переважно комуністи.

 

Під час обговорення питання Володимир Яворівський  (фракція БЮТ) запропонував на цих слуханнях говорити не просто про суспільну мораль, а про аморальність влади. Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів) переконував, що варто провести не парламентські, а комітетські слухання на цю тему. Його підтримав народний депутат Володимир Карпук (фракція «НУ-НС»), на думку якого не можна проводити такі слухання у парламенті, який на сьогодні є джерелом аморальності. «Політики в парламенті не мають морального права обговорювати це питання», - сказав Карпук.

 

У результаті народні депутати не підтримали постанову № 3554 і вирішили доручити профільному комітету організувати слухання на тему про сучасний стан суспільної моралі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13897
Читайте також
17.09.2010 10:43
Юлия Рябчун, «Коммерсант»
20 235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду