Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»

8 Вересня 2010
21480
8 Вересня 2010
18:04

Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»

21480
Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»

Ольга Герасим'юк стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Інтерактивна програма Ольги Герасим'юк спрямована на обговорення суспільної тематики. Під час ефіру слухачі зможуть зателефонувати до студії, направити листа чи смс-повідомлення ведучій та гостям, які будуть відповідати на питання. За словами Ольги Герасим'юк, назви у проекту немає, в ефірі це звучить так - «Ольга Герасим'юк на "Нашому радіо"».

 

Як повідомила ведуча у коментарях ТК, «Наше радіо», запустило цей проект, бажаючи відійти від музичного формату, формату ді-джей радіо і запровадити розмовне радіо, яке є популярним в Європі: «У нас зараз усі радіо FM - просто цьом-цьом, кіс-кіс, музичка, балакучі молоді люди, а вони вирішили змінити трохи своє обличчя... Мені запропонували, я погодилася», - говорить пані Ольга.

 

За словами ведучої, це лайфовий проект, неполітичний, де обговорюються ті речі, які турбують людину в повсякденному житті: «Фактично - це продовження моїх телевізійних історій».

 

Формат програми є довільним: у студії під час ефіру присутні режисер, продюсер, асистент-референт - і вони всі беруть участь в процесі обговорення, час від часу висловлюють свої думки.

 

Тематика програм різноманітна - соціальна, економічна, просвітницька, передбачається, що ближче до вихідних теми дускусій будуть більш розважальними: «Все, що буде у програмі - воно народжується від того, що сьогодні відбулося, який тиждень у нас, що людині хочеться обговорити», - говорить пані Ольга. До речі, у першому ефірі, в понеділок, разом з Олегом Вергелісом Ольга Герасим'юк оцінювала початок телевізійного сезону.

 

Також в проекті планується проведення інтелектуальних конкурсів, зокрема лінгвістичної вікторини.

 

Як розповіла Ольга Герасим'юк, один із таких аналогів цієї програми існує в Ірландії. Це today-шоу, де відомий журналіст розмовляє з країною: «Це дуже популярно. За всіма параметрами ірландці та українці дуже схожі. Спробували зробити таку програму тут, але формат не запозичували, тільки ідею... Дуже важливо, щоб ведучий був не просто новим обличчям, а людиною, яка має авторитет в аудиторії, життєвий досвід».

 

Ольга Герасим'юк зазначає, що для неї це новий поворот у професійному житті, і оцінює це як виклик, оскільки «прямий ефір, який триває дві години, має свою напругу, свої несподіванки»: «Люди слухають радіо не сидячи біля ящика, вони ходять, їдуть в машині, вони готують обід, виховують в цей час дітей. І це радіо повинно так зачіпати, щоб вони його не вимикали», - говорить ведуча.

 

 

 

Зазначимо, що шоу буде виходити з понеділка по п'ятницю з 17:00 по 19:00.

 

Крім цього, у новому сезоні «Наше радіо» представить ще три нових проекти, зокрема розважальний проект «Наші вечорниці», ведучим якого стане соліст групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка. Програма присвячена народному фольклору та етно-музиці. Зазначимо, що аудіоматеріали для ефіру відбиратиме сам ведучий. Програма «Наші вечорниці»  виходитиме в ефір щоп'ятниці з 21:00 до 22:00.

 

Євген Комаровский, педіатр, запускає також проект під назвою «Життя по Комаровському». Слухачі можуть задавати запитання лікарю на сайті «Нашого радіо», а кожної неділі отримувати на них відповіді у прямому ефірі. Програма виходить у будні, двічі на день о 8:35 та 18:35.

 

Розважально-гумористична програма «Файна Юкрайна» з Сергієм Притулою та Андрієм Молочним виходитиме в ефір щоденно, раз на годину з 7:00 до 21:00.

 

Програмний директор «Нашого Радіо» Андрій Устименко зазначив: «У новому сезоні ми вирішили зробити акцент на відомих та яскравих особистостях, які зможуть зробити ефір не тільки цікавим і пізнавальним для слухача, але й різнорідним та наповненим».

 

«Детектор медіа»

 

 

Фото - http://www.1plus1.ua/

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21480
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 684
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нуну
4972 дн. тому
ужас на крыльях ночи, чорная-чорная тьотя Оля продолжает делать вид, что ей близки проблемы рядового украинца. Страшно далека она от народа, неискренна и фальшиво-участлива. Прокололось с ведущей Наше радио
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду