detector.media
08.09.2010 18:04
Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»
Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»

Ольга Герасим'юк стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Інтерактивна програма Ольги Герасим'юк спрямована на обговорення суспільної тематики. Під час ефіру слухачі зможуть зателефонувати до студії, направити листа чи смс-повідомлення ведучій та гостям, які будуть відповідати на питання. За словами Ольги Герасим'юк, назви у проекту немає, в ефірі це звучить так - «Ольга Герасим'юк на "Нашому радіо"».

 

Як повідомила ведуча у коментарях ТК, «Наше радіо», запустило цей проект, бажаючи відійти від музичного формату, формату ді-джей радіо і запровадити розмовне радіо, яке є популярним в Європі: «У нас зараз усі радіо FM - просто цьом-цьом, кіс-кіс, музичка, балакучі молоді люди, а вони вирішили змінити трохи своє обличчя... Мені запропонували, я погодилася», - говорить пані Ольга.

 

За словами ведучої, це лайфовий проект, неполітичний, де обговорюються ті речі, які турбують людину в повсякденному житті: «Фактично - це продовження моїх телевізійних історій».

 

Формат програми є довільним: у студії під час ефіру присутні режисер, продюсер, асистент-референт - і вони всі беруть участь в процесі обговорення, час від часу висловлюють свої думки.

 

Тематика програм різноманітна - соціальна, економічна, просвітницька, передбачається, що ближче до вихідних теми дускусій будуть більш розважальними: «Все, що буде у програмі - воно народжується від того, що сьогодні відбулося, який тиждень у нас, що людині хочеться обговорити», - говорить пані Ольга. До речі, у першому ефірі, в понеділок, разом з Олегом Вергелісом Ольга Герасим'юк оцінювала початок телевізійного сезону.

 

Також в проекті планується проведення інтелектуальних конкурсів, зокрема лінгвістичної вікторини.

 

Як розповіла Ольга Герасим'юк, один із таких аналогів цієї програми існує в Ірландії. Це today-шоу, де відомий журналіст розмовляє з країною: «Це дуже популярно. За всіма параметрами ірландці та українці дуже схожі. Спробували зробити таку програму тут, але формат не запозичували, тільки ідею... Дуже важливо, щоб ведучий був не просто новим обличчям, а людиною, яка має авторитет в аудиторії, життєвий досвід».

 

Ольга Герасим'юк зазначає, що для неї це новий поворот у професійному житті, і оцінює це як виклик, оскільки «прямий ефір, який триває дві години, має свою напругу, свої несподіванки»: «Люди слухають радіо не сидячи біля ящика, вони ходять, їдуть в машині, вони готують обід, виховують в цей час дітей. І це радіо повинно так зачіпати, щоб вони його не вимикали», - говорить ведуча.

 

 

 

Зазначимо, що шоу буде виходити з понеділка по п'ятницю з 17:00 по 19:00.

 

Крім цього, у новому сезоні «Наше радіо» представить ще три нових проекти, зокрема розважальний проект «Наші вечорниці», ведучим якого стане соліст групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка. Програма присвячена народному фольклору та етно-музиці. Зазначимо, що аудіоматеріали для ефіру відбиратиме сам ведучий. Програма «Наші вечорниці»  виходитиме в ефір щоп'ятниці з 21:00 до 22:00.

 

Євген Комаровский, педіатр, запускає також проект під назвою «Життя по Комаровському». Слухачі можуть задавати запитання лікарю на сайті «Нашого радіо», а кожної неділі отримувати на них відповіді у прямому ефірі. Програма виходить у будні, двічі на день о 8:35 та 18:35.

 

Розважально-гумористична програма «Файна Юкрайна» з Сергієм Притулою та Андрієм Молочним виходитиме в ефір щоденно, раз на годину з 7:00 до 21:00.

 

Програмний директор «Нашого Радіо» Андрій Устименко зазначив: «У новому сезоні ми вирішили зробити акцент на відомих та яскравих особистостях, які зможуть зробити ефір не тільки цікавим і пізнавальним для слухача, але й різнорідним та наповненим».

 

«Детектор медіа»

 

 

Фото - http://www.1plus1.ua/

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY