ТСК Богословської підтримала рішення ТСК Геращенко про медійний день у парламенті

8 Вересня 2010
22433
8 Вересня 2010
16:40

ТСК Богословської підтримала рішення ТСК Геращенко про медійний день у парламенті

22433
ТСК Богословської підтримала рішення ТСК Геращенко про медійний день у парламенті

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування законності прийняття рішень Національною радою з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 роках на засіданні 8 вересня вирішила підтримати рішення ще однієї ТСК з питань цензури щодо проведення в парламенті медійного дня. Тобто присвятити окреме засідання Верховної Ради розгляду медійних питань та законопроектів.

 

Це рішення підтримали всі присутні члени ТСК, а саме: Інна Богословська, Олександр Голуб, Юрій Литвин, Юрій Мороко, Григорій Смітюх. Нагадаємо, що опозиція відмовилася надати до ТСК своїх кандидатів.

 

За словами голови комісії Інни Богословської, попередній звіт ТСК має відбутися вже 10 вересня.

 

«Якщо нам не вдастся переконати голову Верховної Ради перенести попередній звіт хоча б на два тижні, то він відбудеться 10 вересня», - зазначила пані Богословська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду