«Галерея Сіті» на каналі «Сіті» стартує 11 вересня

8 Вересня 2010
16803
8 Вересня 2010
16:11

«Галерея Сіті» на каналі «Сіті» стартує 11 вересня

16803
«Галерея Сіті» на каналі «Сіті» стартує 11 вересня

Програма «Галерея Сіті» на телеканалі «Сіті» стартує 11 вересня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як писала ТК, це інформаційно-пізнавальна програма про «культурне» життя столиці. У ній розповідатиметься про найбільш цікаві та резонансні культурологічні заходи, що відбуватимуться у столиці: це кіно, література, музеї, фестивалі, вернісажі тощо.

 

Передбачені в програмі також і екскурси в історію та теорію мистецтва - як світового, так і національного, інтерв'ю з фахівцями, авторитетними та відомими особистостями.

 

Програма виходитиме щосуботи о 10.30. Ведуча проекту мистецтвознавець Катерина Рай.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду