Ольга Кошеленко переходить з 5-го каналу на «1+1»

8 Вересня 2010
29003
8 Вересня 2010
15:41

Ольга Кошеленко переходить з 5-го каналу на «1+1»

29003
Ольга Кошеленко переходить з 5-го каналу на «1+1»

Політичний оглядач 5-го каналу Ольга Кошеленко переходить на «1+1», повідомляє  «Медианяня».

 

Мотивуючи своє рішення, Ольга Кошеленко сказала: «У мене є претензії до "5-го каналу". У кожної людини, напевно, є якісь претензії до свого місця роботи. Я їх не розкладатиму - це мої особисті стосунки з 5».

 

Як головну причину журналістка зазначила, що вважає за потрібне міняти роботу кожні п'ять років. «Там хороші люди, дійсно класний колектив. Але пройшли мої п'ять років. Кожні п'ять років потрібно міняти роботу, щоб не зійти з розуму - це головна причина», - сказала Ольга Кошеленко.

 

Останній робочий день Кошеленко на 5-му - 10 вересня. На «1+1» Ольга Кошеленко працюватиме кореспондентом ТСН.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - focus.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29003
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
L'amurchik
4985 дн. тому
Нічого носом вона тут вже не покрутить, не ті люди працюють. Буде вийо одразу на місце поставлять.
Jane
4991 дн. тому
Это называется уверенность в работе, а по жизни - комплексы
Nevermind
4991 дн. тому
Абсолютно згоден з попереднім дописувачем. Ольга хороший журналіст, але поза кадром ЗАБАГАТО понтів. Особливо в спілкуванні з колегами-журналістами з якими вона не знайома і з якими не товаришує.
Глядач
4991 дн. тому
журналістка вона, звичайно, хороша...але людина -складна і дурнувата!!! багато невиправданих понтів..створює постійно враження, що лише її робота важлива, а всі інші, просто, бавляться в пісочниці...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду