Мер Львова вимагає забрати його образ з роликів Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

8 Вересня 2010
9650
8 Вересня 2010
13:50

Мер Львова вимагає забрати його образ з роликів Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

9650
Мер Львова вимагає забрати його образ з роликів Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Партії регіонів з вимогою забрати його образ з рекламних роликів Партії регіонів, пише інтернет-видання Zaxid.net з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

 

Ролики транслюються на українських телеканалах в рамках кампанії «Будуємо нову країну!».

 

Автори кліпу використали кадри перебування у Львові віце-прем'єр-міністра з питань Євро-2012 Бориса Колеснікова в момент його відвідин Львівського автобусного заводу, де в той час також перебував міський голова Львова Андрій Садовий.

 

«Я сподіваюсь, це лише непорозуміння і воно буде негайно виправлене. Відповідно до статті 8 закону "Про рекламу" автори ролику не мали права використовувати мій образ без моєї згоди. Я теж звертаюсь до усіх інших політичний партій з наполегливою вимогою в майбутньому не використовувати моє зображення у політичних цілях», - акцентував міський голова Львова Андрій Садовий.

 

На вимогу пана Садового вже відреагувала заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман. У коментарі виданню  вона зазначила: «Безперечно, це буде зроблено. Автори ролика навіть не могли подумати, що нову країну можна будувати без пана Садового, але якщо Андрій Садовий так думає, то його образ звідти обов'язково заберуть».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9650
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
benson
4992 дн. тому
Отлично Герман сказала :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду