«НТВ-плюс» розпочинає трансляцію 3D-каналу 15 вересня

6 Вересня 2010
27810
6 Вересня 2010
12:08

«НТВ-плюс» розпочинає трансляцію 3D-каналу 15 вересня

27810
«НТВ-плюс» розпочинає трансляцію 3D-каналу 15 вересня

«НТВ-плюс» розпочинає трансляцію 3D-каналу 15 вересня. Про це ідеться в спільній заяві «НТВ-плюс» и Panasonic (є технологічним партнером проекту і спонсором каналу), повідомляють «Ведомости».

 

Згідно з повідомленням, як оголосив генеральний директор телекомпанії Дмитро Самохін, сума початкових інвестицій від обох партнерів становить 3 млн доларів. При цьому на закупку контенту канал планує витрачати на рік  $1-1,5 млн.  

 

У кого канал закупатиме контент гендиректор не уточнив, сказавши лише, що це буде спорт, музика, кіно та анімація.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду