«Народна зірка – 3» стартує на «Україні» 18 вересня

2 Вересня 2010
13067
2 Вересня 2010
13:25

«Народна зірка – 3» стартує на «Україні» 18 вересня

13067
«Народна зірка – 3» стартує на «Україні» 18 вересня

У суботу, 18 вересня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра третього сезону талант-шоу «Народна зірка». Про це повідомляє сайт каналу.


Режисером-постановником «Народної зірки - 3» буде український кліпмейкер Катя Царик.

 

У перших випусках програми будуть показані відбори учасників, яких оцінювало журі кастингів: педагого з вокалу Наталія Медведєва, музичний продюсер Сергій Грачов і композитор Володимир Бистряков.

 

Ведучими третього сезону «Народної зірки» залишаться Максим Неліпа, Сніжана Єгорова (на сцені) та Ірма Вітовська (в арт-кафе). Так само незмінним залишиться і склад журі, яке оцінюватиме співочі дуети: Барбара Брильська, Анастасія Заворотнюк і Володимир Бистряков. Однак вирішальним, як і раніше, буде голос телеглядачів.


Як повідомляла ТК, третій сезон «Народної зірки», як і другий, виробляє компанія Star Media. Перший сезон шоу виробляв продакшн ISTIL Studio.

 

Нагадаємо, проект «Народна зірка» створено за оригінальною ідеєю. Його формат передбачає змагання десяти дуетів, до яких входять зірки естради та звичайні люди, обрані за результатами всеукраїнського кастингу. У першому сезоні перемогли - тріо Потап, Настя і Уляна Рудакова (Маріуполь), у другому - дует Ольга Полякова та Сергій Лоб (Кременчук).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13067
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду